Rutinerte Vadim Demidov slaktet laget i pausen mot Molde, og etter kamp var han klar på at Stabæk trenger å gjøre endringer i det kommende overgangsvinduet.
– Vi trenger folk inn. Vi trenger mer folk om plassene. Vi trenger å få opp frekvensen i alt arbeidet vi gjør både på trening og i kamp. Nå må vi bare begynne på bunnen igjen og jobbe ræva av oss, sier Demidov til Eurosport.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
(Se høydepunktene fra Molde-Stabæk. Saken fortsetter under):

Se høydepunktene: Moström med frekk avslutning

– Vi må få et spark i ræva

31-åringen etterlyser sultne spillere som umiddelbart kan true de faste spillerne.
– Vi har hatt en litt for liten gruppe. Vi trenger mer konkurranse om plassene for nå jobber vi ikke nok, vi løper ikke nok, og da snakker jeg for hele laget inkludert meg også, understreker Demidov.
– Vi må bare få et spark i ræva, så må vi få inn folk som er sultne på å banke oss som er i startelleveren rett ut på benken. Det trenger vi, for nå er vi ikke gode nok.
Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen er ikke utelukkende positiv til at Stabæk bør kjøpe seg ut av trøbbel.
– Det er ofte en løsning, men det er også en måte å stå i vinduet og ikke i speilet å se seg selv. De må gjøre det de har gjort bedre, så må de kanskje forandre litt måten å spille på. Å skaffe seg forsterkninger er den enkleste måten, men langt fra den billigste måten å bli bedre på, mener Eriksen.
(Se Demidovs dom her. Saken fortsetter under):

Stabæk i forhandlinger med spillere

Demidov er åpenbart ikke alene om å ha et ønske om at Stabæk skal hente forsterkninger. Tidligere i uken fortalte sportssjef Inge André Olsen Eurosport.no at de er i konkrete forhandlinger med enkeltspillere. Totalt ser de for seg å hente to-tre spillere i sommerens overgangsvindu.
– Vi ønsker å styrke konkurransen rundt førsteelleveren, så får vi se om vi lykkes med noen av de vi holder på med, sier Olsen.
Sportssjefen utelukker heller ikke at spillere kan forsvinne i overgangsvinduet.
– Ting skal klaffe både økonomisk for Stabæk, og at det er riktig klubb og sum for spilleren, så det er mange brikker som skal falle på plass. Men at det er interesse for noen av Stabæk-spillerne er ikke til å stikke under en stol, sier Olsen.
Sett denne?
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11