• Se Rosenborg - Vålerenga søndag kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
– Dette er årsverste av oss og sikkert årsbeste av Molde. Det er to lag i hver sin ende av skalaen. Molde fortjener å ligge høyere oppe og vi fortjener å ligge under den streken vi ligger over nå, sa Vadim Demidov til Eurosport i pausen.
– Hva skjedde de første 15 minuttene?
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Vi er ikke på. Jeg vet ikke hva vi holdt på med. Vi har ikke fortsatt med å løpe hele omgangen. Det er rett og slett for dårlige holdninger. Vi får prøve å slå tilbake etter pause.
Men Stabæk kom aldri tilbake. Et revansjesugent hjemmelag gikk rett i strupen på gjestene fra start og da keeper Mande Sayouba ikke så ut til å ha dagen ble det tungt for Stabæk. Etter å ha rullet over bortelaget de første 15. minuttene vant Molde til slutt 3-0 etter scoringer fra Fredrik Aursnes, Eirik Hestad og Mattias Moström. Sistnevnte kom helt på tampen av kampen og var en nydelig scoring der han curlet ballen i lengste stolpe med utsiden av foten.
– Det er et bra trøkk fra start og vi stresser dem. De er et lag som prøver å holde mye på ballen og spille dypt, men vi har et bra press som vi ikke har levert på en god stund. Da blir de presset og spiller på seg brudd, sier Hestad til Eurosport.
– Vi har spilt bra i flere kamper og dominert, men vi får ikke seirer. I denne kampen er vi ikke med i duellene i boksene. Vi må tenke at prestasjoner må gi poeng, sier Toni Ordinas.
Se pauseintervjuet med Vadim Demidov. Saken fortsetter under videoen:

Raknet etter tabbe: – Det var et innlegg

Ti minutter ut i kampen fikk Molde frispark etter at Ronald Hernández satte inn en stygg takling på Fredrik Aursnes. Stabæk-backen slapp utrolig nok unna kort, selv om han skled inn med knottene først mot beinet til Moldes midtbanespiller.
Men om det ikke ble noen straff fra dommeren til Stabæk for forseelsen tok Aursnes en grusom hevn. Midtbanespilleren skjøt frisparket rett i mål fra venstre. Det så tilsynelatende ut som at Mande Sayouba feilberegnet ballens kurve totalt og keeperen tabbet seg ut.
– Det er et innlegg som går i mål. Det var deilig, sa Aursnes om scoringen.
– Frisparket er vidunderlig bra slått. Det ser rett og slett ut som at han skyter, mens Mande Sayouba forventer et innlegg. Det er en vidunderlig scoring. Vi må kunne stille spørsmålstegn ved keeperspillet. Forvent det uforventede og der gjettet han feil, sa Eurosports ekspertkommentator Bengt Eriksen.
Se høydepunktene. Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Moström med frekk avslutning

Hårfin offside

Fire minutter senere gikk det fra vondt til verre og Stabæk så ut som de var i full oppløsning. Daniel Chima Chukwu ble spilt gjennom innenfor sekstenmeteren til Stabæk. Ballen skjøt han mot bakerste stolpe. Der kom Eirik Hestad og satte ballen enkelt i mål. Men målet burde aldri vært godkjent. Reprisen viste at Chukwu var akkurat i offside da han ble spilt gjennom.
– Det ser ut som at han er hårfint i offside, men assistentdommeren kommer ikke opp med flagget, sa Eriksen.
Rett før slutt satte Mattias Moström inn 3-0 på nydelig vis.
  • Se Rosenborg - Vålerenga søndag kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04