Håkon Opdal skadet ankelen i oppvarmingen før kampen mot Vålerenga. Start får svar på MR-bildene onsdag, men frykter at sisteskansen blir ute i en lengre periode.
Benjamin Boujar måtte kaste seg rundt for å bli klar. Han fikk en kjedelig dag på banen og måtte se seks baller gå inn bak seg da Vålerenga vant 6-1 i Kristiansand.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Nå er klubben i gang med å sondere keepermarkedet. Denne uken er den 30 år gamle tyske keeperen Jonas Deumeland på trening med sørlendingene, skriver Fædrelandsvennen.
– Det er en jeg har fått gode referanser på fra mine kontakter i Tyskland, sier sportssjef Tor-Kristian Karlsen til avisen.
Tirsdag trente han med Start for første gang. Planen er at 30-åringen skal være med laget frem til mot slutten av uka.
Start møter Rosenborg på Lerkendal søndag klokken 18.
Deumeland startet sin seniorkarriere i Wolfsburg, men fikk aldri noen kamper for førstelaget. Den siste tiden har han trent med Borussia Dortmund mens han har vært kontraktsløs.
Før overgangsvinduet stengte var Start ivrige etter signere Odds Viljar Myhra. Underveis i Eurosports deadline day-sending sa sportssjef Karlsen at han var fornøyd med klubbens keepersituasjon.
– Vi har Håkon Opdal som er en god keeper, så vi måtte ikke gjøre noe. Myhra er en spiller vi har tenkt på som et fremtidig prosjekt, men vi følte ikke det var noe stort behov for å gjøre noe på den plassen akkurat nå, sa han den gang.
Karlsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser tirsdag.
Se sammendraget fra Start - Vålerenga her!
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56