Populære sporter
All sport
Vis alt

Derfor klikket han på vei inn i garderoben: – Mistet det litt

Stian Thelen

Oppdatert 17/10/2018 klokken 10:46 GMT+2

Tokmac Nguen vil bidra til å få barndomsklubben ut av uføret og redde plassen. Derfor reagerte han kraftig på å bli byttet ut mot Haugesund.

Tokmac Nguen

Foto: Scanpix

  • Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
DRAMMEN (Eurosport.no): – Jeg vil spille og jeg vil vinne kamper. Vi ligger ikke akkurat gunstig til nå, sier Tokmac Nguen til Eurosport.no.
I 0-1-tapet for Haugesund ble midtbanespilleren tatt av på overtid og svarte med å ta ut frustrasjonen på vei inn i garderoben. Etter kampen mente trener BP Ingebretsen at spillerens oppførsel var barnslig.
– Jeg hører ikke hva han sier, men jeg ser hva han gjør. Det blir litt barnslig for meg, men man skal reagere det synes jeg. Han skal være sur og jeg tipper at han er mest sur på egen innsats. Ikke så veldig sur på oss andre, tror jeg, sa BP etter kampen.

– Skal ikke oppføre meg slik

– Hva tenker du om at han bruker ordet barnslig?
– Jeg forstår hva han mener. Jeg er såpass gammel at jeg skal ikke oppføre meg slik. Jeg vil ikke vise frustrasjonen min egentlig, men akkurat der og da mistet jeg det litt. Jeg tenkte ikke noe særlig over det, sier Nguen, og fortsetter:
– Jeg vil vinne kamper og det er ikke noe verre enn det. For meg betyr det litt å vinne kamper akkurat nå og få oss høyere opp på tabellen.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se reaksjonen. Saken fortsetter under videoen:

– At jeg ikke kunne bidra, irriterte meg

Godset ligger i nedrykksumpen med 26 poeng og kjemper en kamp for å overleve i Eliteserien. Å redde klubben han er oppflasket i betyr veldig mye for ham. Midtbanespilleren har pratet med treneren om situasjonen i etterkant og er ferdig med situasjonen.
– BP sa hva han mente om situasjonen og tok det foran alle spillerne. Den situasjonen er ikke noe verre enn at jeg var skuffet over å bli byttet ut, fordi jeg ville prestere og vinne. Vi er i en situasjon hvor vi trenger å vinne kamper. At jeg ikke kunne være med å bidra var det som irriterte meg, sier han, og fortsetter:
– Jeg vil vinne kamper og Godset skal ikke være der vi er nå og for meg betyr det litt ekstra. Noen ganger reagerer man og så skal alle andre ha det til at det var noe store greier, men det var ikke noe verre at jeg ville spille, sier Nguen.
  • Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eurosports ekspertkommentator, Bengt Eriksen la ikke skjul på hva han mente om Godset-spillerens oppførsel.
– Jeg har full forståelse for og jeg liker egentlig at folk blir forbannet, men dette blir tullete oppførsel, sa Eriksen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame