Etter tapet mot Haugesund hjemme står Strømsgodset fortsatt med 26 poeng på 12. plass i Eliteserien. Det var flere av Godset-spillerne som var frustrerte etter tapet lørdag kveld.
Tokmac ble tydelig hissig da han ble byttet ut etter 72 minutter. På veien til garderoben slo han til det han støtet på og ga fra seg noen voldsomme gloser ifølge Eurosports reporter som stod i spillertunellen.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen var klar på hva han synes om denne oppførselen.
– Jeg hører ikke hva han sier, men jeg ser hva han gjør. Det blir litt barnslig for meg, men man skal reagere det synes jeg. Han skal være sur og jeg tipper at han er mest sur på egen innsats. Ikke så veldig sur på oss andre, tror jeg, sa BP etter kampen.
Eurosports ekspertkommentator, Bengt Eriksen var klar på at han ikke liker den typen oppførsel.
– Jeg har full forståelse for og jeg liker egentlig at folk blir forbannet, men dette blir tullete oppførsel, sa han.
Se situasjonen her (saken fortsetter under videoen):

Scoret ikke

Det var flere Strømsgodset-spillere som var tydelig skuffet etter å tape mot Haugesund. Marcus Pedersen som bommet på en stor målsjanse i første omgang var ikke fornøyd med null poeng.
– Kampen kunne bikket begge veier tror jeg, hadde jeg scoret på den i første omgangen så tror jeg vi hadde vunnet, sa Pedersen.
– Føler du deg litt som syndebukken?
– Nei, men det er kjedelig å ikke få en så stor sjanse og ikke score, la han til.
Etter at Stabæks Franck Boli scoret i kampen mot Vålerenga har han scoret like mange mål som Marcus Pedersen i Eliteserien denne sesongen.
Se intervjuet med Mos (saken fortsetter under videoen):

– Vi er forbanna

Dette betyr at Strømsgodset fortsatt er utrygg før neste sesong. Hvis Start og Lillestrøm skulle vinne sine kamper søndag, vil Strømsgodset havne på kvalikplass.
– Det er surt, nå er vi forbanna. Vi trengte denne seieren her, men sånn gikk det ikke i dag, så vi må bare jobbe på, sa en tydelig skuffet Mustafa Abdellaoue etter kampen.
– Hva er du mest forbanna på?
– At vi ikke scorer, ikke vinner. Jeg synes vi har kontroll til tider og vi kommer til mange sjanser, men de setter den sjansen der og da blir det tap, legger Mos til.
Ingebretsen sa etter kampen at det så krampeaktig ut.
– Det er vel litt alvoret i situasjonen. Vi er ikke vant til å ligge der og det er litt tanker. Jeg trodde at vi hadde kommet litt lengre, men når de scorer så ser vi hvor krampeaktig det blir, sa Godset-treneren.
Neste kamp for Strømsgodset er mot Sandefjord lørdag 20. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Se intervjuet med Bjørn Petter Ingebretsen her:
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52