Populære sporter
All sport
Vis alt

– Der må vi cashe ut!

Publisert 25/11/2018 klokken 15:44 GMT+1

Ibrahima Wadji har vært knallgod for FK Haugesund i høst.

Ibrahima Wadji

Foto: Scanpix

HAUGESUND / OSLO (Eurosport.no):
Senegaleseren er eid av Molde, men har spilt høstsesongen på utlån i Haugesund. Der har han vært en viktig bidragsyter for at laget endre på en sterk fjerdeplass med hele syv poeng ned til Kristiansund på plassen bak.
Blant annet står han for seks scoringer i FKH-trøyen. Mot Start skjenket han laget sitt to nettkjenninger.
Nå er ikke Haugesund-trener Eirik Horneland i tvil.
– Der casher vi ut!
– Det er så enkelt som det?
– Ja, der må vi cashe ut.

Utkjøpsklausul

I låneavtalen med Molde har haugalendingene forhandlet frem en utkjøpsklausul. Dermed har de altså muligheten til å gjøre overgangen permanent for 23-åringen, som slet med å få spilletid i MFK.
– Han passer veldig godt hos oss og har levert en fantastisk høst. Samtidig har han hatt god service fra de rundt seg, sier Horneland.
Han er mektig fornøyd med sesongen han og laget har levert.
– Det har vært bra. Jeg synes guttene har levert helt fantastisk. Det viser at man kommer langt med en vanvittig sult og innstilling.
Lørdag havnet laget hans under mot Start som kjempet for å unngå nedrykk. Likevel snudde de kampen med bravur og vant til slutt 3-1.
– Vi ville det nok litt mer enn de. I hvert fall så det sånn ut på banen. De så ut til å være opptatt av å dra ned tempo, men vi ønsket fart. Det gav oss uttelling, sier FKH-treneren etter kampen.

Vekommen tilbake

Fredag sprakk nyheten om at han hadde utestengt to av sine egne spillere fra kamp og trening i en hel treningsuke. Kristoffer Velde og Per-Kristinan Bråtveit hadde brutt klubbens disiplinærreglementet i forbindelse med bortekampen mot Molde tidligere i november.
Nå ønskes imidlertid spillerne velkommen tilbake på feltet igjen.
– Vi er nødt til å ha en høy standard om vi skal konkurrere på nivået. Gutta har gjort sin straff nå og er selvsagt velkommen tilbake på trening, sier Eirik Horneland.
Se høydepunktene fra kampen her!
picture

Start tapte mot Haugesund – må ta den tunge veien ned i OBOS-ligaen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame