SANDEFJORD/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg fikk til og med en henvendelse fra en sjømann som ville begynne med noe annet. Han lurte på om hovedtrener var noe for ham, sier Berg til Eurosport.no, med et bredt smil om munnen.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19

– En morsom greie

Sandefjord har vært på jakt etter ny hovedtrener etter at de skilte lag med Magnus Powell 25. april. Siden den gang har Geir Ludvig Fevang fungert som midlertidig hovedtrener.
På spørsmål om søknaden fra sjømannen var seriøs, svarer den daglige lederen slik:
– Ja, det var en seriøs henvendelse. Det virket i hvert fall sånn. Folk er tydeligvis interessert i dette, og jeg synes det ble en litt morsom greie, sier han.
Berg tok seg bryet med å sende et høflig svar i retur. Han hadde liten tro på at sjømannen var den rette for å få Sandefjord-skuta på rett kjøl.
– Jeg svarte at det kanskje ikke var den typen kompetanse vi har behov for akkurat nå. Den kompetansen man skaffer seg etter mange år på sjøen er kanskje ikke helt det vi har brukt for i en ny hovedtrener, gliser Berg.
Se Berg fortelle om situasjonen her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Føler ikke hastverk

Den daglige lederen hadde først en kandidatliste med om lag 30 navn til å begynne med. Torsdag var listen snevret ned til 18 mann. I løpet av de to neste ukene håper Vestfolds-laget å ha på plass sin nye sjef.
– I løpet av en til to uker kan det skje noe. Det kan også drøye litt avhengig av kandidater og hvor raskt man kan tiltre. Vi føler at vi ikke har noe veldig hastverk eller stress på det. Fevang og Constable har en veldig bra tillit i gruppen og en bra standing i gruppen. Jeg tror spillerne og alle er klare for å gjøre jobben. Det handler om å gjøre maks som spiller og lag for å få poeng, sier Berg til Eurosport.no.
Se hele intervjuet med Per Ketil Berg her!
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53