Når overgangsvinduet åpner den 19. juli er flere klubber klar for å bytte ut flere spillere. Kristiansund-trener Christian Michelsen forteller at det er interesse for KBK-spillerne.
– Det er altids interesse, vi er spente på hva som skjer. Det ene øyeblikket håper vi at det skjer, fordi det hadde vært en bekreftelse på at vi jobber riktig, samtidig som vi er opptatt av å ha best mulig lag, sier Kristiansund-treneren til Eurosport.no.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Vi er veldig fornøyd med den gjengen vi har, men det vil alltids komme spillere inn og ut, og det kan være sunt med forandringer i en tropp. Vi må ingenting i det kommende vinduet, men det kan skje ting av naturlige årsaker, legger han til.

Bamba-interesse

En av spillerne det har vært stor interesse for er toppscorer og spiss Daouda Bamba. Han har scoret syv mål så langt denne sesongen og har ifølge KBK-treneren fått flere tilbud fra andre klubber.
– Han er en av de som det er litt interesse rundt, gutten har ambisjoner og han har lyst å vise at han kan spille i en annen liga, men vi er veldig fornøyd så lenge vi klarer å beholde han, sier Michelsen.
KBK-treneren forteller at klubben er forberedt på at de kan miste spissen i løpet av sommeren. Men ifølge treneren er det ikke aktuelt for Bamba å spille utenfor Europa.
– Det må komme et reelt og godt tilbud før det er aktuelt for oss å la han gå. Han har fått et par tilbud, som han har takket nei til, en klubb i Kina for eksempel.
– Ønsker dere å beholde han?
– Vi ønsker å beholde de beste spillerne, men vi ønsker også å være en klubb som spillere kan utvikle seg i og komme videre. Hvis den riktige klubben kommer, hvor alle tre parter er enige, så vil vi vurdere å la han gå. Men inntil vi får noe konkret, er vi veldig godt fornøyd, sier treneren.

– Knalltøff kamp

Kristiansund ligger på en niendeplass i Eliteserien før den 15. serierunden, med 19 poeng. Søndag møter de Sarpsborg 08 som ligger to plasser over dem på tabellen.
– Vi gleder oss til å spille mot et lag vi aldri har slått før, så det blir en knalltøff kamp i morgen, sier Michelsen.
Har du sett denne?
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55