– Jeg er glad for å ha skrevet under for Sogndal i Eliteserien. Nå starter den tøffe jobben, skriver Reiss Greenidge på Instagram.
(Artikkelen fortsetter under)
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
Sogndal og trener Eirik Bakke har dermed slått Viking i kampen for å sikre seg den høyreiste stopperens tjenester.
– Vi ga ham et tilbud, men må bare erkjenne at det finnes klubber som kan tilby bedre betingelser enn oss. Vi jobber videre med flere alternativer på midtstopperplass. Vi er i dialog med flere aktuelle spillere, sa sportssjef Bård Wiggen i Viking til RA mandag.
21-åringen har tidligere spilt for klubber som Ebbsfleet United og Port Vale. Han var nylig også på prøvespill hos 1.-divisjonsklubben Start.
Sportslig leder i Sogndal, Håvard Flo, bekrefter at klubben har hatt 21-åringen i kikkerten i noen uker, og at en toårig kontrakt frem til sommeren 2019 nå er skrevet under, noe han er svært fornøyd med.
– Han er et veldig spennende prosjekt, som vi gleder oss til å være med å utvikle. Han er ung, og har en veldig fin høyde på 1,95. Han har stor fart, noe som er veldig viktig, i tillegg til at han er venstrebent. Det er en vanskelig kombinasjon å få tak i, sier en fornøyd Flo.
Greenidge er spilleklar til første Eliteseriekamp etter ferien mot Odd 6. august, men Flo kan ikke bekrefte at midtstopperen får debuten sin allerede da.
– Vi vil ikke legge for mye press på Reiss, vi må ta et steg om gangen. Vi må starte formingen nå, også ser vi hvor lang tid det tar før han er klar med fremgang og modning, utdyper Flo som mener spilleren har gode muligheter for utvikling i Sogndal.
– Han er motivert og brenner for det. Han trener hardt, og her oppe kan han ha fokus på utviklingen. Det er ikke så mye annet å gjøre her oppe, ler en godt fornøyd Flo.
(©NTB/Eurosport.no)
Kvalifisering Eliteserien
Sikret fornyet Eliteserie-kontrakt etter ellevilt drama: – Jeg har aldri opplevd maken
28/12/2020 PÅ 18:00
Kvalifisering Eliteserien
Nøkkelspillere ute: Slik stiller lagene i skjebnekampen
28/12/2020 PÅ 15:12