Populære sporter
All sport
Vis alt

Viking selger spisstalent til Eliteserie-klubb

Espen Blaker

Oppdatert 29/03/2018 klokken 16:03 GMT+2

Mathias Bringaker er klar for Start.

bringaker

Foto: Eurosport

Det bekrefter Sørlands-klubben selv på sine hjemmesider torsdag ettermiddag.
– Mathias er en sulten, norsk spiller, som vil tilføre spennende ferdigheter til angrepet vårt. Han er hurtig, gjennombruddshissig og veldig bevegelig. Vi tror han har potensial til å bli en god målscorer i Eliteserien. Selv om han nettopp har fylt 21 år, så har han allerede spilt rundt 50 kamper i Eliteserien, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.
Overgangssummen for spissen skal ifølge avisen ligge på mellom 1 og 1,5 millioner kroner.
21-åringen scoret fire mål på 24 kamper for Viking i Eliteserien forrige sesong, en sesong som endte med nedrykk for klubben fra Stavanger.
– Det føles bra å komme til Start. Det er en klubb på vei oppover, med store ambisjoner. Jeg er veldig glad for å komme til klubben, sier Bringaker, som kom til Viking som juniorspiller i 2013.
– Jeg har hatt fem fantastiske år i Viking, men jeg følte dette var riktig tidspunkt å ta det neste steget på, sier Bringaker.
Viking-trener Bjarne Berntsen bekreftet overgangen til Stavanger Aftenblad torsdag formiddag.
– Start kom med en henvendelse tirsdag denne uken, og siden Bringaker bare hadde kontrakt ut sesongen, fant vi tilbudet så interessant at salget ble gjennomført, sier Berntsen til Aftenbladet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame