Sarpsborg 08s Kristoffer Zachariassen har allede vist at han har nivået som skal til i Eliteserien. 23-åringen kom fra Nest Sotra før sesongen og markerte seg allerede med scoring i åpningskampen mot Sogndal.
Etter kun to kamper i Eliteserien får han en stor belønning: Hans opprinnelige kontrakt til 2018 forlenges med ytterligere to år. Det betyr at han binder seg til klubben ut 2020-sesongen.
– Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Jeg hadde aldri sett det for meg. Det var et håp om at det kanskje skulle komme etter hvert, men jeg hadde ikke trodd at det skulle skje så tidlig, forteller «Doff» til Eurosport.no.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
20 TIMER SIDEN
– Vi er veldig glade for at Kristoffer ønsker å skrive en langtidskontrakt med oss. Han har rett og slett vært utrolig imponerende så langt. Vi visste vi hentet en arbeidsmaur, men at han skulle være så god hadde vi nok kanskje ikke trodd, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
Se scoringen mot Sogndal her (saken fortsetter under videoen):

Kristoffer Zachariassen sender Sarpsborg i ledelsen

– Ikke prestert maks

Gladmeldingen fikk Zachariassen tidligere i uken av agenten sin. Nå ser han frem til å konsentrere seg om fotballen uten bekymringer for fremtiden.
– Først og fremst ble jeg veldig glad og lettet. Det er utrolig betryggende å signere en langtidsskontrakt. Det er utrolig artig.
I de to kampene han har spilt har han åpenbart overbevist ledelsen i Sarpsborg 08. Men selv mener 23-åringen at han har enda mer å gå på.
– Jeg har utviklet meg mye på den lille tiden jeg har vært der, så vi satser på at det fortsetter slik. Jeg har ikke prestert maks i det hele tatt. Det er fortsatt mye å gå på, sier Zachariassen, som understreker at det viktigste for han de neste ukene blir spilletid.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 KLOKKEN 19:52
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59