FOTO: Sandefjord fotball
SANDEFJORD (Eursport.no):
– Han er ung og relativt ubeskrevet, så vi tar en sjanse. Den er vi villige til å ta, sier Per Ketil Berg, daglig leder i Sandefjord Fotball.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
Torsdag ble det klart at en 35 år gammel spanjol skal ta over laget som etter 12 serierunder sliter på bunnen av Eliteserien med sine fem poeng og syv strake tap. Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Kontrakt ut 2020

Martí Cifuentes kommer fra den svenske klubben AIK hvor han har trent deres U19-lag siden mars i fjor. Nå har han skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2020 med den norske klubben.
– Martí kommer med en tydelig filosofi, men ikke én fasit på hvordan man spiller – han ønsker å involvere trenerteamet og klubben mest mulig for å bygge videre på klubbens identitet, sier Berg.
Sandefjord har vært på jakt etter en ny hovedtrener helt siden svenske Magnus Powell avsluttet samarbeidet med klubben etter bare seks seriekamper.

Fevang med som assistent

Treneren fra Barcelona møtte spillergruppa første gang torsdag formiddag. Cifuentes skal ha Geir Ludvig Fevang som assistenttrener.
– Det er veldig viktig for klubben å ha med Geir med på laget videre, og at han stilte seg bak Martí som ny trener. Nå skal vi jobbe med å få Martí til å bli en del av laget, av klubben og til å bli en fjording, avslutter Berg.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 KLOKKEN 18:00