FREDRIKSTAD STADION/OSLO (Eurosport.no):
Mot slutten av søndagens oppgjør på Aker Stadion gikk Fredrik Nordkvelle i bakken etter en duell med Stian Gregersen. Flere Odd-spillere reagerte på det de mener var et slag fra Molde-spilleren.
Se situasjonen her (saken fortsetter under):
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Etter å ha sett TV-bildene valgte Odd å rapportere inn midtstopperen. Onsdag formiddag ble det klart at NFF ikke tar ut påtale mot Gregersen.
– Påtalenemnda har gått gjennom videobilder av hendelsen mellom Gregersen og Nordkvelle. Etter gjennomgangen har de konkludert med at det ikke er grunnlag for å påtale saken til Disiplinærutvalget, skrev seksjonsleder juridisk i NFF, Espen Auberg, i en e-post til Eurosport.no.
Det er en avgjørelse Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ikke skjønner stort av.
– Nå er ikke jeg utdannet advokat, men det er et forferdelig slag. De sier at de skal forsvare spillerne, at det er regelverket, men da gjør de jo ikke det, sa Odd-treneren til Eurosport.no etter 3-1-seieren mot Fredrikstad i cupen onsdag.
– Føler du at spillerne dine blir vernet om sånn som dere ønsker?
– Den episoden er farlig. Du kan ikke slå sånn. Du ser det tydelig av bildene. At det ikke er straffbart... det hadde det i hvert fall vært ute på gata. Det skjønner ikke jeg. Men som sagt, jeg er ikke jurist.
– Vil dere gjøre noe mer med det?
– Nei, vi har gjort de oppmerksomme på situasjonen. Hvis en fotballspiller vil spille sånn og forbundet aksepterer at folk får gjøre det, er det farlig og trist for fotballen.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26