FREDRIKSTAD STADION/OSLO (Eurosport.no):
Mot slutten av søndagens oppgjør på Aker Stadion gikk Fredrik Nordkvelle i bakken etter en duell med Stian Gregersen. Flere Odd-spillere reagerte på det de mener var et slag fra Molde-spilleren.
Se situasjonen her (saken fortsetter under):
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Etter å ha sett TV-bildene valgte Odd å rapportere inn midtstopperen. Onsdag formiddag ble det klart at NFF ikke tar ut påtale mot Gregersen.
– Påtalenemnda har gått gjennom videobilder av hendelsen mellom Gregersen og Nordkvelle. Etter gjennomgangen har de konkludert med at det ikke er grunnlag for å påtale saken til Disiplinærutvalget, skrev seksjonsleder juridisk i NFF, Espen Auberg, i en e-post til Eurosport.no.
Det er en avgjørelse Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ikke skjønner stort av.
– Nå er ikke jeg utdannet advokat, men det er et forferdelig slag. De sier at de skal forsvare spillerne, at det er regelverket, men da gjør de jo ikke det, sa Odd-treneren til Eurosport.no etter 3-1-seieren mot Fredrikstad i cupen onsdag.
– Føler du at spillerne dine blir vernet om sånn som dere ønsker?
– Den episoden er farlig. Du kan ikke slå sånn. Du ser det tydelig av bildene. At det ikke er straffbart... det hadde det i hvert fall vært ute på gata. Det skjønner ikke jeg. Men som sagt, jeg er ikke jurist.
– Vil dere gjøre noe mer med det?
– Nei, vi har gjort de oppmerksomme på situasjonen. Hvis en fotballspiller vil spille sånn og forbundet aksepterer at folk får gjøre det, er det farlig og trist for fotballen.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 KLOKKEN 14:37