Søndag kronet Tore Reginiussen (32) en ny, god sesong med et nytt cupgull. Det er det tredje siden han kom til Rosenborg i 2012. De siste fire årene har også trønderne, med Reginiussen som en stødig klippe, vunnet fire seriemesterskap.

Stabil

Etter en lang karriere med oppturer og nedturer i inn- og utland har Reginiussen slått seg til ro i Rosenborg – og virkelig funnet formen. RBK-bautaen spilte til slutt 29 av 30 seriekamper for mesterne fra Trondheim.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Jeg har unngått de dype dalene. Sesongen har vært stabil for min egen del. Jeg er ingen «feinschmecker», så det er heller ingen høye topper. Men av og til trenger du noen som leverer jevnt og stabilt og som du alltid kan stole på. Det er en sånn type spiller jeg gjerne vil være, sier han.
I fjor vant 32-åringen også den offisielle prisen som årets spiller.

Landslagsdilemma

Reginiussen er en av få spillere på landslaget som holder til i hjemlig serie. I fjor begynte han å telle på knappene, men ombestemte seg etter sesongen og valgte å fortsette å være en del av spillergruppen til landslagssjef Lars Lagerbäck. I år igjen er det de samme faktorene som spiller inn.
– Det er klart at man alltid vurderer hvor lenge man skal holde på. Det er mye positivitet rundt landslaget som er artig å være med på. Det er dyktige folk og en fin gjeng. Lysten til å være med er der, men så er det en total som vurderes med familiesituasjonen, utdanning og klubbfotball, forklarer forsvarsspilleren med 26 landskamper og tre mål.
Til våren er Reginiussen ferdig med det andre av totalt tre år på veien mot en bachelorgrad i fysioterapi. Med kone og to barn på hjemmebane i tillegg blir det vanskeligere for Reginiussen å være så mye på bortebane.

– Tiden vil vise

– Det blir noen reisedøgn i løpet av et år. Men så lenge alt går på skinner, kroppen fungerer og jeg føler meg i form, er det inspirerende å være med.
Med EM-kvalifiseringen neste år er det duket for flere spennende oppgjør mot blant andre Spania og Sverige.
– Det er en spennende tid som kommer, så får man se om det blir med eller uten meg. Det vil tiden vise, sier Reginiussen.
(©NTB)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22