Etter at Even Hovland ble klubbløs da kontrakten med tyske Nürnberg gikk ut, har det vært spekulert i en mulig overgang til Eliteserien. Nå har 28-åringen fått tilbud av Sogndal, som han har trent med siden han kom hjem.
– Det jeg kan si er at jeg har fått et tilbud av Sogndal. Ellers er det lite å si, skriver Hovland i en melding til Eurosport.no.
Overfor firda.no bekrefter også Sogndal-trener Eirik Bakke tilbudet som er gitt til landslagsmidtstopperen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Det er litt opp til Even nå. Han må finne ut av det selv. Så får vi se hva han bestemmer seg for, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til Firda.
Søndag kveld var Hovland til stede da Sogndal tok i mot Odd på Fosshaugane Campus. Om han velger å takke ja til tilbudet fra Sogndal har han ikke bestemt seg for enda.
– Det har alltid vært en drøm om å komme tilbake og avslutte der. Om det er nå eller om fem år vet jeg ikke. Jeg må se hvilke tilbud som kommer, sa han til Eurosport.no før landslagsuken på spørsmål om Eliteserie-overgang, før han la til:
– Jeg håper selvfølgelig å være ute lengst mulig, men man må være åpen for alt og ta en vurdering på det som kommer. Vi kan ikke velge og vrake for å si det sånn. Jeg må vurdere hvert eneste tilbud jeg får og se hva som er det beste for meg og familien.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22