Populære sporter
All sport
Vis alt

Nouri klar for Vålerenga – selger sesongens assistkonge

Jonas Moen Rye

Oppdatert 21/12/2017 klokken 10:32 GMT+1

Amin Nouri vender tilbake til klubben han forlot for syv år siden, mens Robert Lundström forsvinner til Allsvenskan.

Nouri

Foto: bilde

Foto: vif-fotball.no
Amin Nouri (27) er klar for en retur til Vålerenga.
Det melder Oslo-klubben på sine egne hjemmesider torsdag formiddag.
– Det er utrolig deilig å endelig være hjemme igjen. Jeg gleder meg veldig mye til å ha Klanen i ryggen, sier Nouri til vif-fotball.no.
Backen har siden han forlot Vålerenga for syv år siden, spilt Eliteserie-fotball for både Start og Brann. Nå vender han tilbake vederlagsfritt etter at kontrakten med bergenserne gikk ut. 27-åringen er klar på målsettingen i den blå drakten.
– Det blir å ta medalje med Vålerenga igjen. Det er en klubb som fortjener å være der oppe, og selv om det var en trå start på sesongen i fjor, så får vi bygge videre på den positive avslutningen laget hadde og sørge for at vi kommer oss oppover på tabellen, sier han.

En inn, en ut

Samtidig som Amin Nouri kommer inn, har Vålerenga solgt sin egen assistkonge Robert Lundström. Svensken som stod for syv målgivende pasninger fra sin backposisjon sist sesong er klar for AIK.
– Jeg vil takke for årene jeg har hatt i Oslos stolthet, både til lagkamerater og supportere. Jeg har trivdes veldig godt i klubben og byen, men nå kjente jeg det var tid for en ny utfordring. Jeg ønsker klubben all mulig lykke i fremtiden.
AIK har over en lengre periode vært interessert i 28-åringens tjenester. Med ett år igjen av kontrakten bestemte Vålerenga seg for å innkassere noen kroner.
– Når AIK nå har vist interesse for Robert over tid, og han selv har ytret ønske om å se på muligheter for å reise tilbake til Sverige, synes vi nå var et riktig tidspunkt. Med bare ett år igjen av avtalen ble det viktig for oss som klubb at vi kunne sitte igjen med en bra kompensasjon for spilleren. Vi ønsker Robert all mulig lykke til videre, og håper at han og AIK får ut det potensialet han har som back, forklarer sportslig leder i Vålerenga Jørgen Ingebrigtsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame