Carlos Grossmüller rekker trolig Sandefjords bortekamp mot Stabæk 6. august. Kun legesjekken kan velte låneavtalen.
34-åringen er enig med vestfoldingene om sine personlige betingelser.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
– Vi er enige med klubben der nede om en låneavtale og med spilleren om hans betingelser. Det er kun det formelle igjen, sier daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg.
– Grossmüller må gjennom en medisinsk test før han skriver under på kontrakten med oss. Han blir klar så fort vi får registrert han hos Norges Fotballforbund, fortsetter Sandefjord-lederen.
Grossmüller har spilt for både Schalke og Lecce i Europa. Han er inne i sin fjerde periode i Danubio i hjemlandet Uruguay. Midtbanespilleren, som er kjent for sin gode frisparkfot, var sentral i en mesterligakamp mot Rosenborg i 2007. Da var han arkitekten bak to scoringer da tyske Schalke vant 3-1.
I motsetning til den mye omtalte jakten på Diego Forlán, er økonomien på plass i Sandefjord når det gjelder Grossmüller. Den tidligere Schalke-spilleren kommer til Norge allerede til uken.
– Med tysk pass så bør han få arbeidstillatelse svært raskt, sier Berg om klubbens nye tilvekst.
– Vi har fått landet en klassespiller, som i utgangspunktet holder et høyere nivå enn alle spillerne selv i Rosenborg. Dermed er det ikke sagt at han leverer fra dag én i et annet land, langt vekk fra hjemlandet, sa Sandefjord-hjelper Terje Liverød om Grossmüller tidligere i uken.
Sandefjord ligger på 11.-plass i Eliteserien.
(©NTB)
Eliteserien
Slo tilbake med seier etter «helvetesuke»
15/08/2021 PÅ 19:53
Eliteserien
Sandefjord kjørte over tamt Sarpsborg: – Vi fortjener mer «kred»
10/07/2021 PÅ 18:31