MARIENLYST/OSLO (Eurosport.no):
Strømsgodset - Stabæk 2-2 (1-2)
– Jeg har hørt mye snakk om Godsets fryktede angrepsrekke. Jeg vet ikke om de er så gode som folk skal ha det til. Vi får se utpå her.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Det sa Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen før Eliteserie-starten på Marienlyst.
Men det spørs om ikke 21-åringen hadde vært best tjent med å latt beina snakke. For i snødrivet i Drammen sørget han med to svake involveringer for at Marcus Pedersen ble tomålsscorer. Den første kom etter bare 17 (!) sekunder.
Se alle målene fra kampen her (saken fortsetter under):

Pedersen-dobbel reddet Godset fra pinlig Eliteserie-åpning

Stabæk reiste seg etter marerittstart

Hanche-Olsen raget riktignok høyest i duell med Bassel Jradi, men problemet var at headingen landet rett i beina på Pedersen. Alene med keeper hadde Godset-spissen få problemer med å trille ballen mellom beina på Mande Sayouba.
– En av de raskeste scoringene i Eliteserien noensinne! 17 sekunder tok det!, utbrøt kommentator Asbjørn Myhre.
Men jubelen hadde såvidt stilnet før det smalt i andre enden. Ohi kippet et oppspill videre til Franck Boli, som fra kanten av sekstenmeteren smalt ballen i mål på halvvolley.
– Å herlighet for en fotballkamp! Hvem sier at vi ikke skal spille fotball i mars, dette er jo helt fantastisk!
Like før pause var den samme duoen på farten igjen. Denne gangen var det Boli som serverte Ohi, og alene med Espen Bugge Pettersen gjorde Stabæks storscorer ingen feil.

Ny gavepakke fra Stabæk-kapteinen

Hjemmelaget hadde noe å bevise etter en svak første omgang, og gikk offensivt til verks etter hvilen.
Men selv om gjestene fra Bærum imponerte og fort kunne fått med seg alle tre poengene fra Marienlyst, sørget nok en svak Hanche Olsen-klarering for at det bare ble ett. Helt upresset headet han igjen rett i beina på Pedersen, som smalt inn 2-2.
Godset kastet alt frem mot slutten, noe som åpnet for store kontringsrom for Stabæk. Både Jon Hou Sæther og Ohi var alene med Espen Bugge Pettersen de siste minuttene, men ingen av de klarte å overliste Bugge Pettersen.
Dermed endte det 2-2 i en tett og underholdene kamp på Marienlyst, hvor Stabæk beviste at de ikke blir noen kasteball i årets Eliteserie heller.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55