Rosenborg skal ha fått avslått et bud på Sarpsborg 08s juvel, Anders Trondsen. Det skriver Adressavisen fredag ettermiddag.
Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, bekrefter at et bud er avvist, men vil ikke si noe om hvilken klubb det dreier seg om.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Vi har avslått bud fra en stor, nordisk klubb. Det er alt jeg kan kommentere i forbindelse med trafikken rundt Anders, sier sportssjef Thomas Berntsen til Adressavisen.
Saken fortsetter under videoen:

Ettertraktet spiller

Trondsen er en ettertraktet spiller i sommerens overgangsvindu. Denne sesongen har spilleren markert seg i Eliteserien med vakre scoringer. To fulltreffere er det blir, mens han har notert seg for fire assist. I juni ble han belønnet med sin andre landskamp av Lars Lagerbäck da Norge møtte Sverige.
Overfor Sarpsborg Arbeiderblad sa Berntsen følgende torsdag:
– Så sent som tirsdag fikk et bud fra en toppklubb i Skandinavia som ønsket å sikre seg Trondsen. For oss var budet for lavt til å vi ønsket å si ja, sa sportssjefen da.
Saken fortsetter under videoen:

Trondsen får drømmetreff

– Det kommenterer jeg ikke

Sportssjef i Rosenborg, Stig-Inge Bjørnebye, er ordknapp om opplysningene. Klubben er også linket til Vikings gullgutt, Samuel Adegbenro.
– Det kommenterer jeg ikke, sier Bjørnebye til avisen.
Berntsen avslører at de kunne solgt Trondsen til Rosenborg om budet var godt nok.
– Noen hadde sikkert reagert siden vi bare er fem poeng bak og kjemper mot dem i toppen. Men det viktigste for oss er at vi får den summen vi forventer, at spilleren ønsker det, og at vi er klar på veien videre, sier Berntsen til Adressavisen.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22