• Se Viking – Brann søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge.
Fredrik Haugen har takket nei til et kontraktsforslag fra Brann. Det melder Bergens Tidene fredag.

– Brann som er klubben min i Norge

Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Eliteseriens assistkonge har ti måneder igjen av kontrakten med rødtrøyene og har vært en viktig brikke for trener Lars Arne Nilsen denne sesongen. Spesielt dødballfoten hans har vært viktig for laget.
– Jeg har ingen kommentar til dette og vil fokusere på å vinne kamper fremover, forteller midtbanestjernen til BT.
Haugen har de siste sesongene etablert seg som en av de beste midtbanespillerne i Eliteserien. Dette sa han om fremtiden til Eurosport.no etter sommerpausen.
– Om det er noen som er interessert får vi ta det om det kommer. Det er Brann som er klubben min i Norge. Jeg er veldig fornøyd med å spille her. Om jeg blir her eller en gang prøver meg utenlands, det har ikke så veldig mye å si. Jeg trives veldig godt her, sa Haugen til Eurosport.no.
Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, bekrefter at det har vært samtaler mellom partene, men ønsker ikke å svare på hvor langt unna partene står hverandre.
– Vi har en god dialog med Fredrik, skriver Soltvedt i en tekstmelding til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:

Braaten ute mot Viking

Overfor Bergens Tidene sier sportssjefen følgende:
– Det jeg kan si rundt det, er at vi har en avtale om å diskutere med ham nå når overgangsvinduet er stengt. Noe mer enn det kommer jeg ikke til å si, sier Brann-sportssjef Rune Soltvedt til Bergens Tidene.
– Det er alltid vanskelig å si, men jeg håper jo vi blir enige. Jeg vet han har veldig lyst å være i Brann og vi har veldig lyst å ha ham. Det er et godt utgangspunkt, men du vet aldri. Vi må bli enige, fortsetter Soltvedt.
Fra før av er spillere som Daniel Braaten, Jakob Orlov og Alex Horwath på utgående kontrakter innværende sesong. Det samme har Amin Nouri, men det er klart at han ikke fortsetter i klubben.
Samme avis melder også at Braaten fortsatt sliter med en skade i legge og ikke er klar til søndagens kamp mot Viking. Spilleren er ute på ubestemt tid.
– Det er en utfordring med den leggen hans, definitivt. Det startet med en stiv legg. Nå er det nok en strekk vi sliter med å få bukt med, sier Lars Arne Nilsen til BT.
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 PÅ 17:16
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 PÅ 20:01