Det melder Stavanger Aftenblad tirsdag formiddag.
Salte, som er kaptein for Norges G19-landslag, har vært lånt ut til Stavanger-klubben fra Lyon denne sesongen. Nå er klubbene enige om å gjøre overgangen permanent.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
– Nå gjenstår bare å bli enig med Salte om hans personlige kontrakt, sier Viking-trener Bjarne Berntsen til Aftenbladet.
Viking hadde opsjon på kjøp frem til 15. juni, men valgte ikke å benytte seg av den da de mente overgangssummen var for høy. Summen skal ha ligget på totalt én million kroner.
– Prisen er altfor høy i forhold til hva Tord har vist, spilletid og vår situasjon, sa Berntsen til Rogalands Avis fredag.
De siste dagene har klubbene forhandlet frem en ny overgangssum for 19-åringen. Den skal være langt lavere enn hva som var tilfellet i klausulen.
Salte startet sesongen som midtbaneanker i Vikings 4-3-3-formasjon, men har etter hvert måttet tåle mye tid på benken for de mørkeblå. Han var ikke i troppen i helgens 0-5-tap mot Nest-Sotra, og er heller ikke med mot Florø onsdag. Den kampen ser du på Eurosport Player 18.00.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19