Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-spiller trener med Ranheim: – Midt i blinken for oss

Espen Blaker

Oppdatert 19/06/2018 klokken 10:54 GMT+2

Har Svein Maalen funnet sin Kristoffer Løkberg-erstatter?

stamnestrø

Foto: Eurosport

  • Se Rosenborg – Vålerenga på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 20.00!
Magnus Stamnestrø er på utgående kontrakt med Rosenborg. Dagen før RBK samles igjen etter ferien, var 26-åringen på trening med naborival Ranheim.
Suksesstrener Svein Maalen innrømmer at det kan bli aktuelt å hente 26-åringen.
– Det kan det selvsagt gjøre. Jeg og Magnus er enige om at begge parter nå sjekker litt ut hvordan ting føles. Så skal vi ta en god prat og se hva slags planer han har for fremtiden. En spiller som Magnus er midt i blinken med tanke på det som er Ranheims virkeområde, sier han til Adressa.
Stamnestrøs deltakelse på Ranheim-treningen kom i stand etter at klubben hadde vært i dialog med RBK.
Han er én av flere Ranheim-spillere som er på utgående kontrakt. Den største profilen som kan forsvinne om kort tid er Kristoffer Løkberg, som er ønsket av Brann.
– Det er ikke slik at vi kan bli overrasket over at det er interesse for våre spillere. Ranheim har hele tiden sagt at vi er en klubb som ønsker å utvikle spillere videre, også til større klubber enn oss selv. Slik skal det være. Men det er ikke Klondyke-tilstander i Ranheim-stallen etter en god vår. Skal man ha en Ranheim-spiller, må man betale for det, sier Maalen.
Daniel Kvande er en annen førstelagsspiller som potensielt kan signere for en ny klubb fra 1. juli. Ranheim skal ha takket nei til et bud fra en polsk klubb på midtstopperen for en stund tilbake.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame