Svein-Erik Edvartsen var i dag i møter for å løse den pågående konflikten med dommersjef Terje Hauge. Fortsatt er det likevel ting partene ikke har kommet til enighet om, til tross for at NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt, som selv var til stede, mener det var et positivt møte:
– Gode samtaler i dag, men vi fortsetter mandag, skriver NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt i en SMS til Eurosport.no.
– Hvem deltok i møtet?
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
– Ulike møter, ulike personer.
– Hva gjorde at samtalene var gode?
– Gode samtaler fordi vi har felles fokus på løsninger, svarer Bjerketvedt.
NFFs generalsekretær kommenterer ikke om det er for tidlig å svare på om Edvartsen dømmer 6. serierunde.
Også Edvartsen bekrefter at det vil bli videre samtaler.
– Nå reiser jeg på Karpe Diem-konsert i Spektrum og vi fortsetter samtalene på mandag. Det er det jeg har å si nå før helgen, sier Edvartsen til Eurosport.no.
NFF varslet i mars at toppdommeren ikke fikk lov til å dømme før tilliten mellom ham og forbundet var gjenopprettet. Etter at Edvartsen heller ikke var med i oppsettet for den tredje runden, sa dommeren at det ikke var han det stod på.
37-åringen fikk sin debut i VM-kvalifiseringen få dager før Eliteserie-start. Den gang reagerte Eurosports fotballekspert Thomas Myhre på at dommeren var god nok for den type oppdrag, men ikke for norsk fotball. Edvartsen har ikke blitt satt opp i noen av de første fem serierundene.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22