Brann-fansen kunne juble for 4-2-seier mot Viking på Viking Stadion søndag kveld.
Men selv om turen hjem ble en stor opptur for de fleste, var det ikke alle som fikk muligheten til å bli med på seiersfesten.
Brann-supporteren Svein Alexander Johannessen ble kjørt til sykehus etter at et gjerde i borteseksjonen sviktet. Johannessen falt fremover med hodet først i asfalten, og skadet seg stygt.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Jeg husker ikke noe fra hendelsen, så jeg har vel egentlig ikke så mye kunnskap om nøyaktig hva som skjedde, sier Johannessen til Bergens Tidende mandag.
Ifølge avisen fikk Brann-supporteren hurtig hjelp fra Røde Kors-personell som var til stede på kampen. Johannessens kamerat Marcus Borgen Ejankowski var også til stede på kampen og forklarer situasjonen på følgende måte:
– Han falt i bakken med ryggen først. Nakken fikk sleng og hodet gikk rett i asfalten. Det var ganske langt ned. Det var ekkelt å se på, for han fløy i luften og landet ganske hardt forteller Ejankowski om kameratens uhell.
Den uheldige Brann-supporteren måtte tilbringe natten på sykehus i Stavanger, men har siden blitt skrevet ut. En kampdelegat fra Norges Fotballforbund som var til stede, tok bilder av ulykkesstedet og vil levere en rapport på hendelsen hvor Brann også har kommet med sin forklaring, opplyser avisen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00