Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtner hyller Rosenborg i ydmyk Instagram-post

Eirik Fure

Oppdatert 11/12/2017 klokken 16:32 GMT+1

Nicklas Bendtner er på ferie, men sender en varm tanke hjem til Trondheim.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

Rosenborg sjokkerte de aller fleste da Nicklas Bendtner ble hentet før Eliteserie-sesongen 2017.
Når sesongen skal oppsummeres, er det liten tvil om at det hele har vært en eventyrhistorie for begge parter.
Lorden skrev mandag ettermiddag et langt innlegg på Instagram hvor han ikke legger skjul på følelsene for Rosenborg.
– Jeg satt her og tenkte på hvordan jeg skulle beskrive min sesong. Jeg antar det er første gang i karrieren at alt gikk som jeg håpet og planla. Faktisk er det den første gangen jeg ikke trenger å bekymre meg for noe annet enn å nyte øyeblikket og forberede meg til nye utfordringer, starter innlegget.

Northug med Bendtner-støtte

Dansken sikret seg også landslagsspill gjennom en meget god sesong for Rosenborg, og det er tydelig at dette er noe angriperen setter høyt.
– Å komme hjem. Det var i hvert fall slik det føltes for meg da jeg hørte hele Københavns Parken synge mitt navn, og jeg følte de stå opp fra deres seter for å ønske meg velkommen tilbake til det som trolig er den mest utrolige følelsen jeg noen gang har har opplevd innen fotball, skriver Bendtner.
Petter Northug er en av flere som har reagert positivt på posten. Skikongen skriver «Lord» og legger ved et bilde av en biceps som strammes.
Rosenborg-spilleren avslørte overfor Eurosport.no at han flørter med tanken på å skrive en bok om ikke lang tid. Der vil han avsløre det meste om sin karriere.
Avslutningsvis i innlegget kommer dansken med et løfte til fansen:
– En ting er sikkert: Jeg kommer ikke til å gå bort, jeg er ikke ferdig, jeg skal stå på videre, skriver han før han avslutter med «Lord out».
(se videoen her – les Instagram-posten til Bendtner under)
Les hele innlegget her:
«Jeg satt her og tenkte på hvordan jeg skulle beskrive min sesong. Jeg antar det er første gang i karrieren at alt gikk som jeg håpet og planla. Faktisk er det den første gangen jeg ikke trenger å bekymre meg for noe annet enn å nyte øyeblikket og forberede meg til nye utfordringer.
Jeg skylder Rosenborg et stort takk for å ha kommet så langt siden restarten i mars. En takk til mitt lag, mine trenere, fansen og alle som jobber i kulissene.
Å komme hjem. Det var i hvert fall slik det føltes for meg da jeg hørte hele Københavns Parken synge mitt navn, og jeg kjente de stå opp fra deres seter for å ønske meg velkommen tilbake til det som trolig er den mest utrolige følelsen jeg noen gang har har opplevd innen fotball.
Å være en del av at Danmark sikret en plasss i VM, og i tillegg score et mål i en avgjørende kamp, var veldig viktig for meg for å vise min takknemlighet for mine landsmenn.
Mange har vært med meg på denne reisen, kun noen få vet hvordan det har vært.
En ting er sikkert: Jeg kommer ikke til å gå bort, jeg er ikke ferdig, jeg skal stå på videre.
Lord out.»
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame