Det er Viking-trener Bjarne Berntsen som avslører nyheten i et intervju med Rogalands Avis.
– Vi har en åpen og god dialog med Molde, og de har fortalt oss at de har fått inn et bud på Leo som de nå vurderer. Derfor har han ikke returnert til Viking, sier Berntsen til RA.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
For selv om leieavtalen mellom klubbene i utgangspunktet strekker seg ut sesongen, har Molde rett på å kalle tilbake Østigård – om et salg skulle være nært forestående.
Eurosport.no erfarer at 3-4 klubber nylig skal ha vist interesse for 18-åringen, og nå virker det altså om om det kan skje noe konkret i nær fremtid. Østigård skal trene med Molde frem til situasjonen blir avklart.
– Molde vurderer nå budet på Leo, men hvis de bestemmer seg for ikke å selge han kan det hende han returnerer til Viking. Som sagt har vi en god dialog med klubben, så vi får se hva som skjer. Det var ingen grunn for oss å få han tilbake nå for å spille én kamp og deretter forsvinne igjen. Hvis han kommer tilbake er det for å spille resten av høstsesongen, sier Berntsen.
Østigård er dermed ikke i troppen til tirsdagens bortekamp mot HamKam. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge i kveld kl. 19.
Molde-direktør Øystein Neerland har ikke svart på Eurosport.nos henvendelser tirsdag.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05