Populære sporter
All sport
Vis alt

Klar for Wimbledon-finale: – Jeg var glad og litt heldig

Stian Thelen

Oppdatert 14/07/2017 klokken 18:06 GMT+2

Marin Cilic møter enten Roger Federer eller Tomas Berdych i finalen.

Marin Cilic

Foto: Scanpix

  • Se Wimbledon-finalen for menn på Eurosport Player og TVNorge søndag fra klokken 14.30.
– Det er utrolig, sier Marin Cilic.
Kroaten kunne strekken hendene i være etter at han ble klar for finalen i Wimbledon. I semifianlen slo han Sam Querrey 6-7(6), 6-4, 7-6(3), 7-5 fredag ettermiddag.

– Høy kvalitet

Det ble en skikkelig kamp mellom de to, men Querrey så tilsynelatende litt sliten ut og Cilic utnyttet dette nådeløst. Turneringen har vært et lite eventyr for ham og nå er han klar for sin første finale i Wimbledon.
– Det har vært spesielt med tanke på hvordan denne turneringen har utviklet seg for meg. Jeg har spilt god tennis og i dag var det høy kvalitet, sier Cilic.
Selv om han tok seg til finalen tok han seg tid til å hylle motstanderen.
– Han var god i øyeblikket og jeg følte at han pushet meg til å spille stor tennis. Sam holdt et høyt nivå på spillet sitt, særlig i første sett. Jeg var glad og litt heldig som kunne bryte ham i det fjerde settet og få den fordelen for å komme tilbake i kampen, sier kroaten.

Hyller Federer

I finalen venter enten Roger Federer eller Tomas Berdych. Federer er favoritt, men kroaten tror det kan bli en tøff finale om det blir Federer som motstander.
– Det vil bli en stor kamp mellom Roger og Thomas. Thomas spiller bra om dagen, men Roger spiller hans beste tennis i karrieren her og det føles som hjemmebane. Jeg må uansett spille mitt eget spill, sier Cilic.
  • Se Wimbledon-finalen for menn på Eurosport Player og TVNorge søndag fra klokken 14.30.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame