Populære sporter
All sport
Vis alt

Vraket Eliteserie-konkurrent – nå er han klar for Sogndal

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 26/07/2017 klokken 16:49 GMT+2

Midtstopperen har valgt Sogndal foran eliteserierivalen Viking. Engelskmannen bekrefter overgangen via Instagram.

Eirik Bakke Sogndal-trener

Foto: Scanpix

– Jeg er glad for å ha skrevet under for Sogndal i Eliteserien. Nå starter den tøffe jobben, skriver Reiss Greenidge på Instagram.
(Artikkelen fortsetter under)
Sogndal og trener Eirik Bakke har dermed slått Viking i kampen for å sikre seg den høyreiste stopperens tjenester.
– Vi ga ham et tilbud, men må bare erkjenne at det finnes klubber som kan tilby bedre betingelser enn oss. Vi jobber videre med flere alternativer på midtstopperplass. Vi er i dialog med flere aktuelle spillere, sa sportssjef Bård Wiggen i Viking til RA mandag.
21-åringen har tidligere spilt for klubber som Ebbsfleet United og Port Vale. Han var nylig også på prøvespill hos 1.-divisjonsklubben Start.
Sportslig leder i Sogndal, Håvard Flo, bekrefter at klubben har hatt 21-åringen i kikkerten i noen uker, og at en toårig kontrakt frem til sommeren 2019 nå er skrevet under, noe han er svært fornøyd med.
– Han er et veldig spennende prosjekt, som vi gleder oss til å være med å utvikle. Han er ung, og har en veldig fin høyde på 1,95. Han har stor fart, noe som er veldig viktig, i tillegg til at han er venstrebent. Det er en vanskelig kombinasjon å få tak i, sier en fornøyd Flo.
Greenidge er spilleklar til første Eliteseriekamp etter ferien mot Odd 6. august, men Flo kan ikke bekrefte at midtstopperen får debuten sin allerede da.
– Vi vil ikke legge for mye press på Reiss, vi må ta et steg om gangen. Vi må starte formingen nå, også ser vi hvor lang tid det tar før han er klar med fremgang og modning, utdyper Flo som mener spilleren har gode muligheter for utvikling i Sogndal.
– Han er motivert og brenner for det. Han trener hardt, og her oppe kan han ha fokus på utviklingen. Det er ikke så mye annet å gjøre her oppe, ler en godt fornøyd Flo.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame