Populære sporter
All sport
Vis alt

Ordknapp Hovland bekrefter tilbud av Sogndal

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 19/06/2017 klokken 10:09 GMT+2

Sogndal ønsker midtstopperen til klubben, men om han takker ja er foreløpig ikke klart.

Fotballandslaget trener i London før kampen mot Nord-Irland som spilles søndag. Even Hovland etter dagens treningsøkt.

Foto: Scanpix

Etter at Even Hovland ble klubbløs da kontrakten med tyske Nürnberg gikk ut, har det vært spekulert i en mulig overgang til Eliteserien. Nå har 28-åringen fått tilbud av Sogndal, som han har trent med siden han kom hjem.
– Det jeg kan si er at jeg har fått et tilbud av Sogndal. Ellers er det lite å si, skriver Hovland i en melding til Eurosport.no.
Overfor firda.no bekrefter også Sogndal-trener Eirik Bakke tilbudet som er gitt til landslagsmidtstopperen.
– Det er litt opp til Even nå. Han må finne ut av det selv. Så får vi se hva han bestemmer seg for, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til Firda.
Søndag kveld var Hovland til stede da Sogndal tok i mot Odd på Fosshaugane Campus. Om han velger å takke ja til tilbudet fra Sogndal har han ikke bestemt seg for enda.
– Det har alltid vært en drøm om å komme tilbake og avslutte der. Om det er nå eller om fem år vet jeg ikke. Jeg må se hvilke tilbud som kommer, sa han til Eurosport.no før landslagsuken på spørsmål om Eliteserie-overgang, før han la til:
– Jeg håper selvfølgelig å være ute lengst mulig, men man må være åpen for alt og ta en vurdering på det som kommer. Vi kan ikke velge og vrake for å si det sånn. Jeg må vurdere hvert eneste tilbud jeg får og se hva som er det beste for meg og familien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame