Populære sporter
All sport
Vis alt

Legger opp etter ti år i Sandefjord

Eirik Fure

Oppdatert 06/10/2017 klokken 17:46 GMT+2

Sandefjords Alexander Gabrielsen har fått nok. 31-åringen har bestemt seg for å legge fotballstøvlene på hyllen etter en skadepreget karriere.

Alexander Gabrielsen

Foto: Scanpix

To lyskeoperasjoner, en tur under kniven med begge leggene og uendelige timer på ergometersykkelen. Det er ingen tvil om at Alexander Gabrielsen har hatt flere utfordringer enn fotballspillere flest.
Nå har Sandefjord-spilleren funnet ut at nok for være nok. Spesielt merket han at avgjørelsen ble mer og mer riktig etter at han fikk sønnen Oliver for tre måneder siden.
– Jeg forstod med en gang at han ville bli langt viktigere enn fotball. Det blir enklere rent følelsesmessig å legge bort støvlene nå, sier Gabrielsen til klubbens nettsted.
31-åringen med 181 kamper totalt for klubben setter et endelig punktum etter sesongen.

Ønsker karriere innen fotballen

Gabrielsen er klar på at han gjerne fortsetter innen fotballen som trener. Han har blant annet tatt med seg råd da han var under Roy Hodgson i Viking.
– Jeg har alltid hatt en trener i meg, og vet at det er innen fotballen jeg skal jobbe fremover, sier han.
Så langt denne sesongen har han kun startet én kamp, og blitt byttet inn i fire. Sandefjord har gjort en meget god sesong etter opprykket og ligger på en 8. plass i Eliteserien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame