Populære sporter
All sport
Vis alt

Tablået er klart – slik er trekningen til Ruud i Cincinnati

Noah Waag

Publisert 13/08/2023 klokken 10:04 GMT+2

Om få dager skal Casper Ruud i aksjon på hardcourten i Western & Southern Open. Nå er tablået for turneringen offentligjort.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

  • Følg Casper Ruud og resten av tenniseliten i Masters 1000-turneringen i Cincinnati neste uke på discovery+ og Eurosport.no.
Oppladningen til årets siste Grand Slam-turnering, US Open, er for alvor i gang. I den neste siste turneringen før storturneringen, røk Casper Ruud ut i den tredje runden av Masters 1000-turneringen i Toronto tidligere denne uken.
Nå venter den siste testen - nemlig Masters 1000-turneringen i Cincinnati, og trekningen har blitt offentligjort.
Ruud er femteseedet og har «bye» i første runde. I andre runde møter vinneren av sørafrikanske Lloyd Harris (188. på ATP-rankingen) og en kvalifiseringsspiller.
Blant de største navnene i denne turneringen finner vi blant annet verdensener Carlos Alcaraz. Han befinner seg på Ruud sin side av tablået. Nordmannen vil møte den spanske kometen i en eventuell kvartfinale.
Men det er flere andre stjernespillere å finne på Ruuds side av tablået. Andrej Rubljov (7.), Stefanos Tsitsipas (4.) og Karen Khatasjanov (11.) er alle spillere Ruud potensielt kan komme opp mot i en eventuell semifinale.
Ser vi på motsatt side av tablået er det flust av stjerner også der. Dette er spillere som 24-åringen fra Snarøya ikke kan møte før i en eventuell finale - skulle han ta seg så langt:
  • Novak Djokovic (2. på ATP-rankingen)
  • Daniil Medvedev (3. på ATP-rankingen)
  • Holger Rune (6. på ATP-rankingen)
  • Alexander Zverev (16. på ATP-rankingen)
  • Jannik Sinner (8. på ATP-rankingen)
  • Taylor Fritz (9. på ATP-rankingen)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame