Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud kan møte Kyrgios og brennhet Nadal: – Den trekningen er tøff

Joakim Miøen

Publisert 09/03/2022 klokken 11:06 GMT+1

Trekningen til storturneringen Indian Wells er klar og Casper Ruud står overfor noen interessante kamper i California.

Casper Ruud og Nick Kyrgios

Foto: Eurosport

Tirsdag kveld kom trekningen for storturneringen i California.
– Helt ærlig så synes jeg den var trekningen er ganske tøff, er dommen fra Discovery-ekspert Ola Bentzen.
Som nummer åtte i verden er Ruud automatisk kvalifisert til andre runde. Der er amerikanske Maxime Cressy favoritt til å stå på motsatt banehalvdel.
– Cressy har en spillestil som er litt ekkel. Det er vanskelig å finne flyten, det er mye serve og volley og korte ballvekslinger. Ikke en typisk A4-spiller. Med tanke på rankingnivå så er det mulig å finne spillere som passer bedre, sier Bentzen om Ruuds første motstander.

Potensielle storkamper

Og så begynner det å bli spennende. I tredje runde kan Nick Kyrgios dukke opp, mannen som tidligere har vært i ordkrig med Ruud gjennom media ved flere anledninger. Deretter er Jannik Sinner den høyest rankede.
– Kyrgios og Sinner er jeg ikke superglad for å se såpass tidlig. Kyrgios kan Casper lett slå, for han er veldig opp og ned. Men på en god dag kan Kyrgios også både Casper, Nadal og Djokovic. Han er en joker og jeg tror nok at det er en spiller som de færreste ønsker å møte tidlig, sier Bentzen.
– Sinner er kjempegod, og det vet vi. Han har i tillegg hatt et brukbart tak på Ruud innbyrdes. Men det har vært gode kamper, så det kan bli fantastisk å se på, fortsetter Discovery-eksperten.

Nadal-møte?

I en eventuell kvartfinale, som er et stort mål for Ruud, kan vi få en virkelig godbit.
Da krysser nemlig Ruud og Rafael Nadal veier på trekningskartet. Spanjolen har lenge vært et forbilde for Casper Ruud, og har åpnet året forrykende etter et skadeplaget 2021. Nadal har vunnet 15 kamper så langt denne sesongen, og ikke tapt en eneste.
– Etter alt han har vært gjennom så er det ganske rått. Kommer man seg gjennom den trekningen og kan møte Nadal så har man alt å vinne. Får han i tillegg møte et stort forbilde, og den av de store stjernene han ennå ikke har møtt, så vil det være en kjempeanledning, sier Bentzen.
Verdensener Daniil Medvedev venter i semifinalen for den som går hele veien fra Ruud og Nadals «pulje». På motsatt side av tablået står blant andre Alexander Zverev og Matteo Berrettini, samt verdenstoer Novak Djokovic. Serberen er påmeldt turneringen, men er uvaksinert og vil sannsyneligvis ikke spille.
Sett denne?
picture

Ruud har et tydelig mål: – Det var der jeg sviktet litt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame