Populære sporter
All sport
Vis alt

Motstander måtte gi seg – Alcaraz til kvartfinale i Indian Wells

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 15/03/2023 klokken 08:26 GMT+1

Carlos Alcaraz er klar for kvartfinale i Indian Wells etter at britiske Jack Draper måtte gi seg med skade.

Alcaraz - Draper - BNP Paribas Open høydepunkter

Den spanske stjernen ledet 1-0 i sett og ledet 2-0 i games i det andre før Draper måtte kaste inn håndkleet på hardcourten i California.
– Det er ingen som vil vinne en kamp for at noe er galt. Alt jeg kan si er at jeg håper han (Draper) blir fort bra, sa Alcaraz etter kampen.
I kvartfinalen møter han canadiske Felix Auger-Aliassime. 22-åringen slo ut hjemmehåpet Tommy Paul etter å ha reddet hele seks matchballer. Paul ledet 6-3 i kampens avgjørende tiebreak, men Auger-Aliassime vendte og vant 8-6.
Alcaraz har aldri slått Auger-Aliassime på tre forsøk. Sist de møttes var i Basel i fjor. Der tok Auger-Aliassime en knusende seier med 6-3, 6-2.
Alcaraz har slitt med skade i sesonginnledningen, men er nå tilbake. 19-åringen blir igjen verdensener om han vinner turneringen i California. Nåværende ener Novak Djokovic fikk ikke innpass i USA som følge av at han ikke er koronavaksinert.
Det er heller ikke sikkert Djokovic blir å se i Miami Open senere i mars, som også er en Masters 1000-turnering. I den turneringen er Alcaraz regjerende mester etter at han slo Casper Ruud i fjorårets finale.
Russiske Daniil Medvedev slo tyske Alexander Zverev og møter spanske Alejandro Davidovich Fokina i kvartfinalen. Spanjolen slo ut Ruuds overmann, Cristian Garín, i fjerde runde.
Taylor Fritz er regjerende mester i turneringen og møter italienske Jannik Sinner i kvartfinalen. Cameron Norrie (Storbritannia) og Frances Tiafoe (USA) spiller den siste kvarten.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame