Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud-exit etter tap for 97-rangerte Garín: – Dette vi fryktet

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 12/03/2023 klokken 21:35 GMT+1

Det var ikke veldig mye som stemte for Casper Ruud mot chilenske Cristian Garín. Nordmannen fikk mer flyt underveis i kampen, men det ville seg ikke for vår mann i California.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

Cristian Garín - Casper Ruud 2-0 (6-4, 7-6)
– Det var dette vi fryktet, at Cristian Garín skulle spille på denne måten, var dommen fra Casper Ruuds analysemann Øivind Sørvald i Discovery-studio, etter det første settet, som nordmannen tapte 6-4.
Og til tross for at Ruud leverte flere solide vinnere i andre sett, var det den 97-rangerte chilerneren som stod for de avgjørende breakene.
Men denne var lekker fra Ruud! Saken fortsetter under.
picture

Sjekk denne fra Casper Ruud: – Noe vi nesten aldri ser!

– Ikke der han skal være

Mens det første settet endte 6-4 i favør Cristian Garín, ble det andre settet betraktelig jevnere. De to fulgte hverandre tett, men det var til slutt den 97-rangerte spilleren som stakk av med seieren etter tie break i det andre settet. Tie breaket endte med sifrene 7-2.
– Han spiller sin livs kamp i dag, Garín, var dommen fra kommentator Svein Espen Lindås Olsen etter kampen.
Casper Ruud har aldri kommet lenger enn 3. runde i Indian Wells. Nordmannen røk også ut i den tredje runden av fjorårets utgave.
Ruud og Garin har møttes tre ganger tidligere, og chileneren har stukket av med seieren i to av tilfellene. Sist de møttes var i Australia i fjor, hvor Ruud vant enkelt med sifrene 6-4, 6-1.
– Det er når Casper begynner å tvile på seg selv at det ikke fungerer for han. Jeg hadde håpet at dette hadde gått til tre sett, for da hadde dette gått veien. Han er ikke der han skal være, men tennisesongen er lang. Ting snut veldig fort, sier Discovery-ekspert Dorthea Faa Hviding etter kampslutt.

Garín: – Veldig stort

Etter i dag øker Garín altså ledelsen med 3-1 innbyrdes.
– Cristian Garín spiller enormt mange flere vinnere enn det Casper gjør i dag. Casper kommer bra tilbake midtveis, men det er svært venskelig å spille mot Garín når han leverer den tennisen som han gjør i dag, var dommen fra Øivind Sørvald etter kampen.
Vinneren var naturligvis en glad mann etter kampen.
– Det å slå Casper i dag er veldig stort for meg. Jeg er så utrolig glad nå. Casper en en veldig god og aggresiv spiller. Vi kjenner hverandre godt, så dette er veldig spesielt, sa Cristian Garín i seiersintervjuet.
– All ære til Cristian Garín i dag. Det er tøft å slå en tredjeseedet spiller, så det er sterkt, uttaler Discovery-ekspert Dorthea Faa Hviding.
Cristian Garín møter vinneren av Karen Khachanov og Alejandro Davidovich Fokina i kvartfinalen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame