Populære sporter
All sport
Vis alt

Full kontroll og to av to for Hovland i Austin

Joakim Miøen

Oppdatert 25/03/2022 klokken 02:14 GMT+1

Viktor Hovland vant til slutt med to poeng og står med to seiere av to mulige etter torsdagens duell i Austin.

Hovland etter ny seier: – Han kjempet bra

Dermed har Hovland et kjempeutgangspunkt før den avsluttende gruppespillkampen mot Will Zalatoris fredag.
Hovland kontrollerte det meste fra start til slutt mot Cameron Tringale i torsdagens duell, og var på et tidspunkt hele fire slag opp. Tringale sørget for litt spenning mot slutten, men måtte gi tapt etter 17 hull.
– Jeg hadde en god start og fikk en bra ledelse. Han kjempet bra mot slutten og ga meg noe å tenke på, men det var godt å få jobben gjort og gå inn i morgendagen med to seiere, sa Hovland etter torsdagens runde.

God start

Det var klar tale fra Viktor Hovland etter onsdagens runde. Videre i turneringen ville han spille mer safe og unngå feil for å legge mer press på motstanderen.
Torsdag leverte han strålende fra start i den andre duellen i WGC Matchplay. Han tok ledelsen allerede på hull to, og økte på hull tre. Et arbeidshull på det fjerde hullet ble rettet opp av en ny birdie på femte, og derfra og ut kontrollerte Hovland duellen.
Og bare for å sementere maktforholdet i denne duellen dro Viktor Hovland opp en eagle fra bagen på det niende.
Dermed var nordmannen fire opp halvveis, og siste ni ble en transportetappe. Eller siste åtte, da. For selv om Tringale gjorde det spennende da han tok hull 14 og 15 rodde Hovland seieren i land da han ledet med to og det gjensto ett hull.
Fredag venter Will Zalatoris, som tapte torsdagens kamp. Det betyr at amerikaneren har én seier og ett tap før den avsluttende gruppespillkampen. Viktor Hovland har alt i egne hender, og kan dårligst ende med omspill om gruppeseieren.
Sett denne?
picture

Ville scener: Her gjør Hovland hole in one

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame