Den norske golfstjernen spilte fjorårsutgaven med landsmann Kristoffer Ventura, og duoen så lenge ut til å gjøre det helt store. Men en sprekk på siste dag gjorde at det ble med drømmen om en norsk dobbeltseier på PGA-touren.
I år ligger alt til rette for at Hovland skal få sin revansje. For selv om han ikke får muligheten til å gjenforenes med Ventura, er erstatteren ingen hvem som helst.
Zurich Classic of New Orleans
Se høydepunktene fra Zurich Classic-avslutningen
24/04/2022 PÅ 19:15
Discovery kan nå avsløre at Hovlands makker i 2022-utgaven av Zürich Classic er verdenstoer Collin Morikawa.

– Feige lag

– Feige lag, er første reaksjon til Discovery-ekspert Marius Thorp, før han utdyper:
– En helt formidabel duo. Det er helt fantastisk å høre at de teamet opp, og jeg gleder meg allerede. Morikawa har i likhet med Viktor er helt utrolig nivå på det lange spillet, og det ser vanskelig å se hvordan dette ikke kan bli noe annet enn et knallbra team. Det er jo på kanten til feige lag med tanke på spillet de besitter.
Morikawa, som ble proff samtidig som Hovland, har i likhet med nordmannen hatt en rakettstart på karrieren som senior. 25-åringen står i skrivende stund med fem seire på PGA-touren og fire på Europatouren. Blant disse er to major-turneringer: PGA Championship i 2020, og The Open i 2021.
– I tillegg kjenner de hverandre veldig godt og har en god kjemi. Det er også en viktig faktor i dette formatet. De kommer til å få favorittstempelet, og det blir vel den største utfordringen: å innfri presset og forventningene fra både seg selv og alle rundt. Men herregud så rått det blir, sier Thorp.
Morikawa og Hovland er for øyeblikket nummer 2 og 3 på verdensrankingen. Begge to kan faktisk blir verdensenere etter denne ukens WGC Matchplay.
Sett denne?

Hør hva Hovland hadde å si før turneringsstart i Texas

Zurich Classic of New Orleans
Hovland og Morikawa sjanseløse i Zurich Classic
24/04/2022 PÅ 18:55
Zurich Classic of New Orleans
Dette sa en skuffet Hovland etter lørdagens runde
23/04/2022 PÅ 20:19