Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland rangeres foran Tiger og McIlroy før historisk turnering

Espen Blaker

Publisert 14/07/2020 klokken 12:16 GMT+2

Viktor Hovlands prestasjoner går ikke upåaktet hen. Det kommer tydelig frem foran denne ukens Memorial-turnering.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Du trodde kanskje verdensener Rory McIlroy og Tiger Woods ble sett på som hetere favorittkandidater enn Viktor Hovland før denne ukens Memorial-turnering? Tro om igjen.
For i det som ser ut til å bli det sterkeste feltet i en PGA-turnering noensinne, finner man en norsk 22-åring inne blant de aller største favorittene.
PGA Touren legger selv ut en «Power Rankings» før hver turnering, hvor de tar for seg de 15 heteste navnene til å kunne ta hjem tittelen.
På denne ukens listen er Hovland nummer 7, plassen foran verdensener Rory McIlroy. Tiger Woods, som er tilbake etter et lengre opphold, må ta til takke med 14. plassen.
– PGA Tour-rookien er blant de 22 i feltet som har spilt alt siden koronapausen, og han er den eneste som har klart cuten fem av fem ganger - og endt topp 25 hver gang. Ingen har scoret bedre fra tee til green i de siste tre turneringene, skriver PGA Touren under Hovlands navn.
Sett denne? Saken fortsetter under:
picture

Mistet det etter Hovlands monsterdrive: – Hva er det for et slag?!

Memorial spilles på Muirfield Village Golf Club, den samme banen som Hovland ble nummer tre på forrige uke i Workday Charity Open. Og det er tydelig at prestasjonen har satt sine fotspor i golfverdenen.
Amerikanske Bryson DeChambeau topper ikke uventet listen. Den hardtslående 26-åringen har hatt en vanvittig rekke med resultater; i sine siste syv turneringer har han ikke blitt dårligere enn nummer 8. DeChambeau toppet det hele med en seier i Travelers Championship for to uker siden.
Forrige ukes vinner Collin Morikawa er nummer to på listen foran Justin Thomas, som han slo i playoffen.
Du kan se hele listen her!
Det er altså knyttet store forventninger til Hovland denne uken, og med god grunn. Forrige ukes 3. plass beviste bare at nordmannen nå har etablert seg i golfens ypperste elite, og med den samme banen, hvor han tydeligvis trives godt, kan det bli en ny minneverdig golfuke sett med norske øyne.
Memorial ser du på GOLFTV fra torsdag kl. 13:00. Skaff deg tilgang her!
picture

Nytt spektakulært Hovland-slag: – Finn hjertestarteren!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame