Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland-makker fikk massiv kritikk – svarer på sylfrekt vis

Carl Henning Biørnstad

Publisert 14/04/2023 klokken 22:39 GMT+2

Den amerikanske golferen Patrick Cantlay har fått så hatten passer den siste uka, etter at han tilsynelatende spilte svært sakte under helgens Masters. Nå svarer stjernen på sylfrekt vis.

Sjekk denne: Full jubel etter imponerende hole-in-one

  • Følg Viktor Hovland i RBC Heritage på discovery+ og Eurosport.no hele denne helgen!
– Hvordan i all verden Cantlay ikke blir straffet for hvor sakte han spiller er en gåte, skrev golfkorrespondent i PA, Phil Casey, på Twitter.
– Cantlay: se deg selv ut. Du går sakte fra putt til putt som om det er med vilje. Det er så respektløst. Her viser du ditt sanne jeg, skrev Tron Carter, en del av del velkjente golfpodcasten No Laying Up.
– Patrick Cantlay. Jeg blir flau på sportens vegne, skrev Brian Kirschner, en annen podcast-profil.

Thorp: – Skal ikke være mulig

Casey, Carter og Kirschner er tre av flere tilknyttet golfsporten som reagerte kraftig på Patrick Cantlays tempo på spillet under forrige helgs Masters.
Også vår egen golfekspert Marius Thorp reagerte.
– Det var tydelig at Cantlay brukte voldsomt med tid på gårdagens runde, og han er jo en spiller som ofte tar den tiden han føler han trenger uten å bry seg om omstendighetene. At en runde hvor man går i grupper på to og to skal ta rundt 5 timer, som det gjorde i går, skal rett og slett ikke være mulig, sa han lørdag.
Viktor Hovland spilte sammen med Patrick Cantlay under The Masters, men nordmannen reagerte ikke nevneverdig på tidsbruken til makkeren. Brooks Koepka derimot, som spilte sammen med Jon Rahm i gruppa bak, sa følgende i etterkant av runden:
– Gruppen foran oss spilte ufattelig treigt.

Cantlays svar

Under en pressekonferanse i forkant av RBC Heritage fikk Cantlay flere spørsmål om tidsbruken under The Masters.
– Rundene har tatt like lang tid som det alltid har tatt. Forholdene spiller også inn her, for man må bruke tid når vindkastene skaper uro og greenene er våte. Det er det som er så essensielt i golf, at hvert eneste slag betyr så mye, var svaret fra stjernen.
Og etter stormen rundt Patrick Cantlay, tok han rett og slett saken i egne hender.
På det sjette hullet under fredagens runde av RBC Heritage, dundret amerikaneren til med en strålende hole-in-one på det 200 yards lange hullet.
Se det vanvittige slaget øverst i saken.
I etterkant la han ut følgende stikk til sine følgere på Twitter:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame