Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland før RBC Heritage: – Jeg er ganske sliten

Carsten Skjelbreid

Oppdatert 13/04/2023 klokken 11:42 GMT+2

Viktor Hovland merker fortsatt påkjenningen fra The Masters i kroppen.

Hyller designeren – Utfordrer deg

  • Følg Viktor Hovland i RBC Heritage torsdag klokken 14:15 på discovery+
I dag spiller det norske golfesset første runde i RBC Heritage. Hovland slår ut fra hull nummer 10 klokka 14:17 sammen med Sam Burns og Justin Thomas. 25-åringen har ambisjoner om en topp-plassering, men innrømmer at forrige ukes spill på Augusta National har tæret på kreftene.
– Det var en lang uke med mye vær. Jeg føler meg ganske sliten, men samtidig var det en stor opplevelse, sier Hovland til Discovery.
Viktor var med i tetkampen helt til søndag. Avslutningen ble ikke som han hadde håpet på, men ga samtidig svar på at han definitivt er på rett vei.
– Det er en liten skuffelse i måten jeg avsluttet på. Jeg føler at jeg ga vekk for mange slag. Men samtidig er det godt å se at spillet mitt er på vei i riktig retning og at jeg spiller stabilt bra. Og det er ikke siste gangen jeg får sjansen der.
I dag starter han jakten på seieren i RBC Heritage på Harbour Town Golf Links. Og han vet hva som kreves for å nå toppen denne uka.
– Det er ingen veldig vanskelige hull, men det er trange fairwayer og trær på begge sider. Det er utfordrende og hullene er visuelt fryktinngytende. Det er noen steder du ikke kan bomme og du må spille smart.
Du kan følge hvert eneste slag fra Viktor Hovlands på discovery+ fra klokka 14:15.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame