Populære sporter
All sport
Vis alt

God avslutning reddet Hovland på sliterunde: – Vært noen skikkelig rare slag

Joakim Opphus

Oppdatert 18/11/2022 klokken 14:31 GMT+1

Viktor Hovland (25) klarte ikke å klatre nevneverdig på resultatlisten på dag to av sesongfinalen i Dubai. Men en god avslutning fra nordmannen reddet en runde som inneholdt flere birdies og bogeys.

Frustrert Hovland: – Vanskelig å få ordentlig selvtillit

  • Følg Viktor Hovland i sesongfinalen av DP World Tour i Dubai i vårt livesenter på Eurosport.no
Viktor Hovland trengte en super runde dersom han skulle klare å kjempe seg tilbake inn i seiersdiskusjonen i Dubai. En veldig lav runde maktet ikke nordmannen på en dag hvor han måte slite for birdiene.
Men han klarte å levere en runde på 70 slag og to under par på en dag hvor alt ikke kom like lett for Hovland.
Han ligger med det på par totalt i turneringen som holder til en delt 29. plass.
– Det har ikke akkurat vært veldig bra, sier Hovland egen prestasjon på de to første rundene av turneringen.
– Jeg har ikke slått ballen spesielt bra og det har vært noen skikkelig rare slag. Da er det vanskelig å få noe selvtillit. Jeg gjorde litt flere birdies i dag, så det kommer seg, men det er frustrerende å ikke ha kontroll på hvor ballen går, sier han videre.
Se hele intervjuet i toppen av saken.

Sterk avslutning

Hovlands andrerunde startet bedre enn det førsterunden gjorde. Nordmannen gjorde en birdie på hull 3. Så fulgte en rekke med fire strake par hvor Hovland hadde flere gode muligheter til å gjøre birdies, men putteren var ikke på lag i dag heller for 25-åringen fra Norge som måtte se flere putter som misset på hullkanten.
Han røk på dagens første bogey på hull 8, men han slo tilbake umiddelbart med en birdie på hull 9 og rundet på ett slag under par.
Hovland fikk en tung start på «back-nine». Først kom det en bogey på det 10. hullet før dagens tredje bogey kom på hull 12. Som på det niende hullet så slo han derimot tilbake på direkten med en birdie på hull 13 etter et innspill som ikke var mange centimeterne fra å gå i for en «hole in one».
Det kom en ny birdie på øygreenen på hull 17 etter nok et veldig godt innspill.
Hovland havnet litt i problemer med et skjevt utslag på det siste hullet, men så vartet han opp med et fantastisk andreslag etter at ballen nesten hadde havnet i «out of bounds». Han valgte å chippe ballen selv om ballen lå på green på tredjeslaget. Det var ikke det beste slaget, men det hadde ikke så mye å si når han satte birdieputten fra ca. tre meter for rundens femte birdie og en runde på 70 slag.
Hovland slår ut på tredjerunden kl. 07:15 lørdag. Runden kan du følge slag for slag i vårt livesenter.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame