Populære sporter
All sport
Vis alt

Nok en middels dag for Hovland

Joakim Opphus

Oppdatert 19/11/2022 klokken 13:59 GMT+1

Viktor Hovland (25) fortsetter å slite i sesongfinalen, DP World Tour Championship, i Dubai.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

  • Følg Viktor Hovland slag for slag i DP World Tour Championship i vårt livesenter på Eurosport.no
Toppresultatene i DP World Tour Championship er utenfor rekkevidde for Viktor Hovland etter en ny runde med mye varierende golf fra nordmannen.
Hovland gikk runden på ett slag under par (71 slag). Han ligger på en delt 26. plass på -1 totalt i turneringen.
Spanske Jon Rahm leder turneringen etter tre dagers spill. Spanjolen gikk en superrunde på 65 slag (-7) og leder på -15. Engelske Matt Fitzpatrick følger slaget bak. Alex Noren fra Sverige er nummer tre på -13, mens verdensener Rory McIlroy ligger på en fjerdeplass på -12. Nordiren gikk også en runde på 65 salg i likhet med Rahm.

Ny dobbelbogey

Hovlands første birdie for dagen kom allerede på hull 2. Han gjorde bogey på hull 4, før birdie nummer to for dagen kom på hull 6.
Men så på det niende hullet havnet nordmannen i store problemer. Han slo ballen «out of bounds» etter et ordentlig skjevt utslag. Han hadde en putt på fem meter for å redde bogey, men det ville seg ikke og han endte opp med sin tredje dobbelbogey denne uken.
Han tok tilbake ett slag etter dobbelen med en birdie på hull 10, men det heller ikke i dag var det noe som kom lett for 25-åringen.
Frustrasjonen boblet litt over på par tre hullet det 13. Hovland slå i greenbunkeren etter utslaget. Andreslaget fra sanda sendte han noen meter forbi hullet og da kunne man tydelig høre noen engelske banneord fra den vanligvis så sindige golfspilleren før han fulgte opp med 3-4 slag med golfkølla i frustrasjon.
Etter birdien på hull 11 fulgte fem strake par for Hovland før dagens fjerde birdie på hull 16. Før han avsluttet med to nye par for en runde på 71.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame