Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik reagerer verden på Hovland-triumfen: – Tar av meg hatten

Mats Wexel Wexelsen

Oppdatert 22/08/2023 klokken 10:56 GMT+2

Viktor Hovland (25) høster ros både høyt og lavt etter søndagens enorme prestasjon.

Hovland bryter ut i latter: – That’s it?

Søndag kveld ble «vår mann» og hele Norges Viktor Hovland historisk da han satte banerekord (61), og leverte det beste scorekortet FedEx-sluttspillets historie.
Dette går naturligvis ikke ubemerket hen da sosiale medier har kokt i timene etter seieren i BMW Championship.
CBS`annerkjente golfreporter Amanda Balionis Renner beskriver det som det aller beste hun har sett på PGA-touren denne sesongen.
Verdensener Scottie Scheffler var mannen å slå for Hovland søndag kveld. Nordmannen gikk ut tre slag bak 27-åringen, og dette hadde amerikaneren å si etter tapet på Olympia Fields North Course var et faktum.
– Jeg tar av meg hatten for Viktor i dag, det var en fantastisk runde med golf. Nå føles det mer ut som om det var jeg som tapte det på slutten, men når jeg ser tilbake på det så ble jeg vel egentlig bare slått av ham i dag. Det er ganske utrolig å score 61 (slag, journ.anm.) på en søndag med så høyt press, sier Scottie Scheffler til pressen etter runden søndag.
Matt Fitzpatrick var det andre store hinderet til Hovland på veien mot seier, og briten gav tydelig uttrykk for hva han mente om runden til nordmannen.
– Jeg så nettopp Viktor. Jeg kalte ham en liten dritt, sa Matt Fitzpatrick humoristisk etter runden.
Sosiale medier kokte over med ros og komplimenter til 25-åringen der noe var av det mer humoristiske slaget, som dette innlegget på X/twitter fra Jeff Eisenband, en annerkjent sportskringkaster for PGA-touren.
Viktor Hovland er ikke den mest aktive brukeren på sosiale medier, men denne gangen uttrykkte han sin takknemlighet for en dag som gjorde selv ham, målløs.
Neste uke skal hele FedEx-sluttspillet avgjøres i Tour Championship. Viktor Hovland og Scottie Scheffle slår ut kl. 20:00 på torsdag – du kan se hele turneringen på discovery+
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame