Søndag var Patrice Evra blant gjestene i britiske ITV sitt VM-studio.
Franskmannen utgjorde ekspertpanelet sammen med den tidligere svenske storscoreren Henrik Larsson og den engelske kvinnelandslagsspilleren Eni Aluko foran kampen mellom Costa Rica og Serbia.
Etter at Aluko, som står med 102 landskamper for England, hadde levert en detaljert analyse av Costa Rica, svarte Larsson med å si «det var veldig bra» til sin kollega.
VM
Franskmenn gikk av skaftet under vill gullfeiring
16/07/2018 KLOKKEN 07:29
Evra begynte på sin side å applaudere.
Men det stoppet ikke der. Etter at Aluko like etter hadde skrytt av Serbias stjerneskudd Sergej Milinkovic-Savic, begynte 37-åringen å klappe igjen.
Da fikk programleder Jacqui Oatley, som var den første kvinnelige kommentatoren for «Match Of The Day» tilbake i 2007, nok.
– Skal du sitte her og applaudere Eni sine uttalelser i hele dag?, spurte hun Evra.
– Dette er bare fantastisk. Vet du hva, jeg synes vi bare skal dra Henrik, fordi hun vet mer om fotball enn oss! Jeg er veldig imponert, kom det fra franskmannen.
I etterkant av episoden haglet kritikken mot Evra på sosiale medier ifølge Guardian. Den tidligere Manchester United-stjernen ble beskyldt for å være alt fra «sexistisk» til «nedlatende».
Evra skal i etterkant ha poengtert at klappingen var et kompliment til Aluko, og at det hadde blitt tolket på feil måte.
VM
Tidligere PL-dommer: – VAR-straffen var 100 prosent feil
16/07/2018 KLOKKEN 07:17
VM
Meunier og Hazard sørget for belgisk bronse
14/07/2018 KLOKKEN 16:06