Populære sporter
All sport
Vis alt

Dommeren sa unnskyld til Bendtner i pausen

Jonas Moen Rye

Oppdatert 09/10/2017 klokken 09:33 GMT+2

Minutter etter at han trodde han hadde sendt Danmark i føringen, fikk Bendtner også beklagelse av dommeren.

Bendtner

Foto: Scanpix

Nicklas Bendtner var tilbake i Danmarks landslagsellever for første gang siden play off-nedturen mot Sverige i 2015.
  • Se Nederland–Sverige på Eurosport Player og Eurosport Norge mandag kl. 20.45!
RBK-spissen var svært toneangivende for danskene offensivt, og kunne også hatt en scoring da han kom alene med keeper og satte inn det som burde vært 1–0--ledelse. Dessverre for Bendtner var linjedommer feilaktig oppe med flagget og snøt 29-åringen for sin første landslagsscoring siden hat tricket mot USA for to år siden.
Etter hvilen ordnet Bendtner straffen som Christian Eriksen scoret på, før ti mann sterke Romania utlignet like før slutt. Det var selvfølgelig tungt å svelge for hjemmelaget i Parken, som dermed riskererer en svakere seeding enn de kunne fått med seier.
– Vi er skuffet over at vi ikke klarer å holde helt inn når vi er en spiller mer. Men målet vårt var å komme til play off, og det har vi nå klart. Men det er kjedelig at vi nå kan få en lavere seeding enn vi hadde muligheten til, sa Bendtner til Kanal 6 etter kampen.
Den danske spissen la ikke skjul på at han følte seg bortdømt da han trodde han hadde sendt Parken til himmels før hvilen.
– Scoringen min var ikke offside. Om den hadde blitt godkjent så ville kampen fått en annen karakter, forklarte han overfor dansk TV 2 SPORT.
Bendtner kunne imidlertid avsløre at han ikke var den eneste som mente det. Han fikk også en innrømmelse halvveis av mannen som underkjente målet.
– Dommeren sa unnskyld til meg i pausen. Det er selvfølgelig irriterende, for slike situasjoner er noe av det man snakker om i dagens fotball, og som man gjerne vil finne bedre løsninger på, sa han.
Hvordan dommeren hadde kommet frem til den konklusjonen bare minutter etter å ha blåst for offside, ønsket imidlertid Bendtner ikke å dvele ved.
– Det er en del av gamet og ikke noe mer å snakke om. Nå er det bare å gå videre, sa han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame