Dele Alli (21) slipper etter all sannsynlighet unna karantene etter å ha vist fingeren i Englands VM-kvalifiseringsseier over Slovakia mandag.
Tottenham-stjernen ble etter kampen beskyldt for å ha vist fingeren til dommer Clement Turpin, men hevdet selv sin uskyld og forklarte at gesten var rettet mot tidligere Tottenham-kamerat Kyle Walker.
Saken fortsetter under videoen
EM-kvalifisering
Kroatia vendte til EM-avansement
16/11/2019 PÅ 22:02
FIFA meldte etter oppgjøret at de ville se på episoden og Det engelske fotballforbundet (FA) fryktet at Alli måtte være nødt til å se deler av neste års VM fra tribunen. Onsdag skriver imidlertid The Daily Mail at fotballens øverste organ ennå ikke har satt i gang en formell etterforskning av situasjonen i påvente av dommerens rapport.
Avisen skriver videre at FA har tilgang til flere kameravinkler som viser at Allis finger ikke var rettet mot dommer Turpin, men Walker slik 21-åringen hevdet, og vil bruke disse om en eventuell etterforskning likevel blir iverksatt.
Saken fortsetter under bildet

alli

Foto: bilde

Walker, som i sommer ble solgt til Manchester City for rundt 500 millioner kroner, synes både situasjonen og Allis forklaring var så morsomt at han tok til Twitter dagen derpå for å «gjøre narr» av sin tidligere klubbkamerat.
Saken fortsetter under
Dette er ikke første gang Englands midtbanekomet er i trøbbel. 21-åringen fra Milton Keynes har ved flere tidligere anledninger fått medias søkelys rettet mot seg etter kontroverser på fotballbanen. Så sent som i april i fjor ble Tottenham-spilleren ilagt karantene i etterkant av å ha slått West Bromwichs Claudio Jacob når dommeren ikke fulgte med.
EM-kvalifisering
Englands kamp mot Bulgaria stanset to ganger etter rasistiske tilrop
14/10/2019 PÅ 19:50
UEFA Nations League
England med sjelden straffeseier mot Sveits
09/06/2019 PÅ 16:01