Englands kamp mot Bulgaria stanset to ganger etter rasistiske tilrop

Publisert 14/10/2019 klokken 21:50 GMT+2

EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom England og Bulgaria ble stoppet flere ganger mandag som følge av rasisme på tribunene.

Bulgaria England EM-kvalik

Dommer Ivan Bebek fra Kroatia stoppet først kampen midtveis i første omgang. Deretter ble kampen igjen satt på pause rett før pause.
Ved det siste tilfellet ble en stor gruppe bulgarske supportere sett gående ut av arenaen i Sofia.
Bulgaria har også tidligere hatt problemer med rasisme på tribunene under fotballkamper. Som en konsekvens var deler av tribunene i den bulgarske hovedstaden stengt mandag.
Likevel ble flere engelske spillere møtt med rasistiske tilrop.
Dommer Bebek så ved flere anledninger ut til å vurdere å sende lagene i garderoben, men oppgjøret ble likevel gjenopptatt etter opphetede diskusjoner på indre bane.
Tribunehetsen så imidlertid ikke ut til å affisere mannskapet til Gareth Southgate nevneverdig. På banen lekte gjestene seg med svimle bulgarere.
Ved pause ledet England 4-0. Ross Barkley scoret to ganger, mens Raheem Sterling og Marcus Rashford sto bak hver sin fulltreffer de første 45 minuttene.