Kroatia vendte til EM-avansement

Publisert 16/11/2019 klokken 23:02 GMT+1

VM-finalist Kroatia tok seg lørdag til EM-sluttspillet med 3-1 hjemme mot Slovakia i kvalifiseringsgruppe E.

Kroatia

Hjemmelaget kom under da Slovakias Robert Bozenik stilnet hjemmepublikum med å gjøre 1-0 etter drøye halvtimen spilt.
Det var først etter hvilen at kroatene skjønte alvoret. Nikola Vlasic var mannen bak utligningen til 1-1 etter 56 minutter. Bruno Petkovic sendte hjemmelaget i ledelsen da han viderebefordret ballen i mål på en pasning fra Luka Modric bare fire minutter senere.
Ivan Perisic økte til 3-1 kvarteret før slutt. Da hadde også Slovakia blitt redusert til ti mann etter at Róbert Mak fikk direkte marsjordre.
Tidligere på kvelden hadde Wales slått Aserbajdsjan med 2-0 etter mål. Waliserne har også muligheten til EM-sluttspill, men må ta seg forbi Ungarn til annenplass i gruppen.