Populære sporter
All sport
Vis alt

Trekningen er klar: Dette er Moldes motstander

Sondre Skandsen

Oppdatert 26/02/2021 klokken 13:25 GMT+1

Fredag ettermiddag ble det klart hvem Molde møter i åttendedelsfinalen i Europa League.

Molde-Sarpsborg 08

Foto: NTB

På trekningen ble det klart at Molde møter Granada CF i åttendedelsfinalen av Europa League. Den norske representanten starter med bortekamp, før de får hjemmekamp i returkampen.
Dermed er det et møte for Europa-nykommerne fra Spania som aldri har kommet så langt i en internasjonal turnering. Dermed bør også vinnersjansene være tilstede. Andre lag, trolig mer spektakulære, som Molde kunne møtt var blant annet Arsenal, Tottenham, Manchester United, AC Milan og Rangers.
Det er ingen tvil om at Erling Moe og co. sin prestasjon ikke har gått ubermerket hen i Europa. Molde ble nemlig trukket fram som en gledelig overraskelse.
– Norske Molde FK stod for kanskje den sterkeste prestasjonen forrige runde, da de slo ut Hoffenheim av Europa League, sa programlederen for trekningen.
Tidligere fredag snakket Eurosport med Andreas Ulland Andersen, som er tidligere toppspiller og bror av Eirik Ulland Andersen - Moldes store helt mot Hoffenheim. Det var ingen tvil om hvilket lag Ulland Andersen-familien ønsket at Eirik og Molde skulle trekke.
– Både Eirik og resten av familien har vært United-supportere hele livet, så det er vel ganske klart hvem vi håper på å trekke. Det tror jeg både hele Molde by, og folk i Norge, håper på også egentlig.
For øvrig møter Ole Gunnar Solskjærs Manchester United italiensk motstand i AC Milan, der Jens Petter Hauge spiller.
Fått med deg denne?
picture

Dette må LSK gjøre for at Helland skal funke optimalt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame