På trekningen ble det klart at Molde møter Granada CF i åttendedelsfinalen av Europa League. Den norske representanten starter med bortekamp, før de får hjemmekamp i returkampen.
Dermed er det et møte for Europa-nykommerne fra Spania som aldri har kommet så langt i en internasjonal turnering. Dermed bør også vinnersjansene være tilstede. Andre lag, trolig mer spektakulære, som Molde kunne møtt var blant annet Arsenal, Tottenham, Manchester United, AC Milan og Rangers.
Det er ingen tvil om at Erling Moe og co. sin prestasjon ikke har gått ubermerket hen i Europa. Molde ble nemlig trukket fram som en gledelig overraskelse.
UEFA Europa League
Klar beskjed fra Moe: – Regelen er utdatert
18/03/2021 PÅ 06:26
– Norske Molde FK stod for kanskje den sterkeste prestasjonen forrige runde, da de slo ut Hoffenheim av Europa League, sa programlederen for trekningen.
Tidligere fredag snakket Eurosport med Andreas Ulland Andersen, som er tidligere toppspiller og bror av Eirik Ulland Andersen - Moldes store helt mot Hoffenheim. Det var ingen tvil om hvilket lag Ulland Andersen-familien ønsket at Eirik og Molde skulle trekke.
– Både Eirik og resten av familien har vært United-supportere hele livet, så det er vel ganske klart hvem vi håper på å trekke. Det tror jeg både hele Molde by, og folk i Norge, håper på også egentlig.
For øvrig møter Ole Gunnar Solskjærs Manchester United italiensk motstand i AC Milan, der Jens Petter Hauge spiller.
Fått med deg denne?

Dette må LSK gjøre for at Helland skal funke optimalt

UEFA Europa League
Molde-tap etter tabber og utvisning: – Frustrerende
11/03/2021 PÅ 21:50
UEFA Europa League
Ønsket ikke Granada – håpet på to andre lag
26/02/2021 PÅ 14:47