15:00 landet Moldes charterfly på Alicante Lufthavn i Spania etter en to timer lang flytur fra Stuttgart. Pressen satt og ventet i et virtuelt rom på å få snakket med laget som skal møte Granada CF i Europa Leagues åttendedelsfinale om et par uker.
Til slutt dukket de opp. Først Erling Moe fra utenfor flyplassen, før Magnus Wolf Eikrem tok seg tid til å prate med journalistene.
UEFA Europa League
Klar beskjed fra Moe: – Regelen er utdatert
18/03/2021 PÅ 06:26
Moldes trener fortalte at han fikk med seg trekningen mens han satt på flyet. Og det var ikke drømmemotstanderen, selv om mange kanskje vil anse Granada som et av de svakere lagene av de 16 som er igjen.
– Granada var ikke et av lagene jeg håpet på. Slavia Praha og Young Boys var heller klubber jeg skulle ønske vi møtte. Jeg tror Granada roper høyest hurra for trekninga. Så får vi håpe de undervurderer oss litt.
– De slo jo ut Napoli nå, så de er uten tvil et godt fotballag. Så må vi få litt tid til å kikke ordentlig på dem før vi kan se noe mer konkret hvordan de spiller. Jeg kjenner ikke veldig godt til dem.
Han ble selvsagt spurt om han heller håpet på å møte Manchester United, med Solskjær bak roret, slik de fleste nordmenn ønsket seg.
– For å være ærlig håpet jeg at vi skulle slippe United. Det hadde uten tvil vært et happening, og rammen rundt fantastisk, men vi håpet jo på lettest mulig motstand for å få en best tenkelig mulighet.
– Men jeg tror vi trakk et godt lag nå også, så dette blir en karamell for oss å tygge på.
I karrieren til Moe er det flere høydepunkter å velge mellom, men avansementet torsdag kveld topper alt.
– Dette blir nok det jeg rangerer aller høyest. Det er stort det vi gjør. Når vi ser på lista over de andre klubbene som er igjen, så skjønner man hvor bra det er.
Nå håper han Molde etter hvert kan vende hjem og i det minste spille hjemmekampen sin på det som er deres faktiske hjem - Aker Stadion.
– Vi håper virkelig at vi får spilt hjemmekampen vår i Molde. Men før vi får noen beskjeder som er annerledes enn i dag, så må vi forholde oss til virkeligheten og forberede oss på noe annet også.
Fått med deg denne?

Helland om Hareide-praten og muligheten til å slå RBK

UEFA Europa League
Molde-tap etter tabber og utvisning: – Frustrerende
11/03/2021 PÅ 21:50
UEFA Europa League
Trekningen er klar: Dette er Moldes motstander
26/02/2021 PÅ 12:20