Populære sporter
All sport
Vis alt

Flytrøbbel for Rosenborg kan gi hodebry

Rikke Skov

Oppdatert 19/09/2018 klokken 10:53 GMT+2

Rosenborgs reise til Glasgow blir forsinket, og oppkjøringen til Celtic-kampen må endres.

RBK

Foto: Scanpix

Rosenborg må onsdag utsette reisen til Glasgow i flere timer. Konsekvensen er at laget mister en trening på Celtic Park, og heller må trene hjemme i Trondheim.
– Vi håndterer dette godt. Det blir som en bortekamp i Elitserien, og det er hell i uhell at det skjer før nettopp Celtic-kampen. Det er en klubb vi har møtt noen ganger i det siste, så vi kjenner stadion, reisebelastningen og vi skal også bo på samme hotell som tidligere, sier organisasjonssjef i RBK, Trond Alstad til Adressa.
Torsdag spiller trønderne i Europa League mot Celtic. Også forrige gang RBK skulle reise til Skottland for å spille mot samme lag opplevde de trøbbel på reisen over.
Årsaken til forsinkelsen er restene av en orkan, men ifølge værmeldingen skal vinden løye utover dagen. Flyet skulle ha lettet klokken 12, mens den nye avgangen er klokken 16.
Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud tror laget takler endringen fint.
– Det er alltid fordel for lagene å få trent på stadion før en bortekamp, men det er ikke enormt viktig. Og det vil ikke by på noe økt belastning for laget.
Hadde problemene oppstått etter oppgjøret mot Celtic tror eksperten konsekvensen kunne blitt en annen.
– Hadde problemene vært motsatt vei og de kom hjem senere kunne det gått utover restitiusjon. Og da kunne det ha påvirket gullstriden i Eliteserien.
Rosenborg leder Eliteserien med to poeng foran Brann som følger på plassen bak.
  • Søndag møter trønderne Sarpsborg. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge klokken 20. Skaff deg tilgang her.
Har du sett dette intervjuet?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame