Rosenborg må onsdag utsette reisen til Glasgow i flere timer. Konsekvensen er at laget mister en trening på Celtic Park, og heller må trene hjemme i Trondheim.
– Vi håndterer dette godt. Det blir som en bortekamp i Elitserien, og det er hell i uhell at det skjer før nettopp Celtic-kampen. Det er en klubb vi har møtt noen ganger i det siste, så vi kjenner stadion, reisebelastningen og vi skal også bo på samme hotell som tidligere, sier organisasjonssjef i RBK, Trond Alstad til Adressa.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Torsdag spiller trønderne i Europa League mot Celtic. Også forrige gang RBK skulle reise til Skottland for å spille mot samme lag opplevde de trøbbel på reisen over.
Årsaken til forsinkelsen er restene av en orkan, men ifølge værmeldingen skal vinden løye utover dagen. Flyet skulle ha lettet klokken 12, mens den nye avgangen er klokken 16.
Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud tror laget takler endringen fint.
– Det er alltid fordel for lagene å få trent på stadion før en bortekamp, men det er ikke enormt viktig. Og det vil ikke by på noe økt belastning for laget.
Hadde problemene oppstått etter oppgjøret mot Celtic tror eksperten konsekvensen kunne blitt en annen.
– Hadde problemene vært motsatt vei og de kom hjem senere kunne det gått utover restitiusjon. Og da kunne det ha påvirket gullstriden i Eliteserien.
Rosenborg leder Eliteserien med to poeng foran Brann som følger på plassen bak.
  • Søndag møter trønderne Sarpsborg. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge klokken 20. Skaff deg tilgang her.
Har du sett dette intervjuet?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53